Laurențiu, surprins de gestul Biancăi! „O să vedem dacă mă cere!” Concurenta s-a ținut de promisiune și a pus în aplicare planul ei! Iată cum a reacționat Laurențiu

Author: Ana Filip
Actualizat: 25 mai 2023, 19:05
casa iubirii Foto(4)

Bianca, primul pas către Laurentiu

Sursa: Captură KANAL D

Bianca, primul pas către Laurențiu! Concurenta a intrat in posesia unui tricou pe care a fost imprimat chipul noului ei pretendent! Iată cum a reacționat Laurențiu! „Trebuie să-i dau inel?” Aisa a dat primele semne de gelozie!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de surprize, momente romantice, clipe hazlii, dar și de multe controverse și răsturnări uluitoare de situație care îi pun în situații dificile mai ales pe cei care formează un cuplu sau sunt în perioada de cunoaștere. După plecarea lui Alexandru, Laurențiu a început să se apropie din ce în ce mai mult de Bianca în încercarea de a o cunoaște mai bine și de a socializa.

În ediția de astăzi, cei doi au purtat mai întâi o discuție în casă băieților, unde Bianca au făcut o înțelegere în spirit de joacă.

Laurențiu, surprins de gestul Biancăi! „O să vedem dacă mă cere!” Concurenta s-a ținut de promisiune

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a predominat o atmosfera calmă și relaxată, după ce în ediția de ieri întâlnirea dintre Radu și Lorena au aprins spiritele și a iscat furtună în sufletul Cristinei.

După despărțirea de Alexandru, Bianca a început să accepte conversațiile cu Laurențiu și s-au apropiat din ce în ce mai mult.

În prima parte a ediției de astăzi, Bianca a ajuns în casă băieților, unde a purtat o conversație nostimă cu Laurențiu. La un moment dat, tânărul i-a propus o inversare de roluri și i-a sugerat că el dacă ar fi în locul ei, ar purta un tricou cu chipul lui Laurențiu.

În cele din urmă, Bianca i-a promis că va purta un astfel de tricou și l-a întrebat cum ar reacționa el în acel moment. Vizibil încântat de atitudinea Biancăi, Laurențiu i-a răspuns că ar cere-o de nevasta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În partea a doua a emisiunii, Bianca a primit un tricou pe care era imprimat chipul lui Laurențiu și a fost extrem de încântată de faptul că staff-ul i-a îndeplinit dorința.

Concurenta a promis că îl va purta, însă s-a gândit dacă și Laurențiu se va ține de promisiune și o va cere de nevasta, așa cum îi promisese.

Citește și: Radu și Lorena, întâlnire uluitoare în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Cristina! „S-a interesat de mine să i se aprobe lui teoriile!”

Citește și: “Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului Comercial si din intreaga tara