Laurențiu, surpriză pentru Lorena! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a rămas fără cuvinte când a văzut ce cadou a primit

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 26 mar 2024, 18:16

Ce i-a dăruit Laurențiu Lorenei

Sursa: Instagram Lorena Rumbecu

În urmă cu câteva ore, Lorena a postat pe Instastory o fotografie cu frumosul cadou pe care l-a primit de la iubitul ei, Laurențiu.

După ce s-au întors din vacanța lor la Paris, Laurențiu a decis să o surprindă pe Lorena cu un cadou special, mai exact, un nou telefon. Acest gest a bucurat-o nespus pe tânără, care chiar avea nevoie de un alt smartphone.

Cum a reacțional Lorena la primirea cadoului

Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a primit darul de la iubitul ei odată cu o veste care a bucurat-o foarte mult.

Aceasta aplicase pentru un job de manager și a fost acceptată. Cadoul de la partenerul ei și vestea că va fi angajată au bucurat-o atât de mult pe Lorena, încât a decis să împărtășească totul cu urmăritorii ei.

„Ieri, pe lângă vestea frumoasă de Manager, am primit acest cadou”,  a scris tânăra, lângă o fotografie cu telefonul pe care l-a primit.

Încă o dată, Laurențiu a dovedit că este foarte atent cu iubita lui, pe care își dorește să o răsfețe ori de câte ori are ocazia.

Imediat cum a văzut că smartphone-ul Lorenei are defecțiuni, tânărul nu a mai stat pe gânduri și s-a dus să-i cumpere unul nou.

Citește și: Lorena și Laurențiu, vacanță cu peripeții la Paris! „Haide să facem o românească”. Metoda inedită prin care tânărul a evitat coada și a ajuns în vârful Turnului Eiffel

„Laur spunea că mă vedeam foarte rău pe live-uri”,  a

mai transmis Lorena pe Instastory.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Acest cadou a venit la fix pentru fată, întrucât, astăzi, a filmat un live foarte important, în colaborare cu o mare companie care comercializează articole vestimentare de la brand-uri renumite. 

Ce alte daruri a mai primit Lorena de la Laurențiu

Totuși, acesta nu este singurul gest frumos pe care Laurențiu l-a făcut pentru Lorena, căci acesta are grijă să-i facă mereu mici surprize, prin care să o bucure. Spre exemplu, de Valentine's Day, fostul concurent de la „Casa iubirii” i-a oferit o zi de neuitat partenerei lui, întrucât i-a oferit un buchet cu 101 trandafiri roșii, un deosebit tort, în formă de inimă, și, la final, a dus-o la o cină romantică, într-un restaurant de lux, unde s-au delectat cu preparate alese.

Citește și: Bat clopote de nuntă în „Casa iubirii”! Doi foști concurenți au plecat împreună la Paris: „Îmi era dor...”

Pe lângă aceste cadouri, tânărul este mereu cu un pas înaintea fetei și îi aduce regulat iubitei sale mici atenții. În urmă cu o săptămână, Lorena a vrut să-l surprindă cu noua ei tunsoare, însă iubitul ei i-a luat-o pe dinainte.

Acesta i-a cumpărat niște produse de make-up și un trofeu, de care Lorena s-a arătat foarte încântată.

„Eu voiam să îl surprind cu tunsoarea mea și până la urmă m-a surprins el”,  a spus fosta concurentă, într-un clip postat pe Instagram.