Laurette a cumparat scaun de masina pentru fetita ei. Vezi ce si cum a ales VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:19

Laurette tocmai a revenit din vacanta. Vedeta a petrecut cateva zile de vis in Antalya, unde spune ca si-a incarcat bateriile pentru perioada incarcata care o asteapta.

"A fost foarte frumos in Antalya, m-am dus sa-mi incarc bateriile. Am venit cu forte noi, pentu fetita. Am prins vreme frumoasa", a spus vedeta.

 

Ea a declarat ca nu a luat fetita cu ea in vacanta ci ca a lasat-o acasa in grija bonei si a soacrei, insa a precizat ca pe viitor nu va mai merge in concediu fara fetita ei.

 

"Am gasit fetita bine. S-a ingrasat. A luat 400 de grame in greutate. Este mai galagioasa acum. Cand m-am intors mi s-a parut ca e foarte mare. In fiecare zi sunam sa vad ce face".

 

Laurette a mers impreuna cu echipa de la Draga mea prietena intr-un centru comercial pentru a cumpara un scaun de masina pentru fetita ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

"Am venit sa cumpar un scaun pentru masina pentru ca vreau sa am unul pe care sa-l las doar acolo, sa nu-l mai iau cu mine mereu".

 

Urmarind indicatiile specialistei, Laurette a ales in cele din urma un scaun de culoare rosie, potrivit pentru greutatea fiicei ei.

 

"Sunt foarte fericita pentru ca Selena se afla acum in siguranta. Stateam mereu cu inima stransa cand plecam de acasa pentru ca nu statea foarte bine in vechiul scaunel."

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.