Laurette a facut STRIPTEASE in direct! Cat de sexy s-a arcuit mulatra si cat de provocator a dansat FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:42

Frumoasa mulatra Laurette a povestit despre depresia prin care a trecut si cum si-a revenit dupa arsurile provocate de un tratament de infrumusetare facut la o clinica particulara.

 Laurette a venit in platoul WOWbiz si a demonstrat cat de bine arata in ciuda zvonurilor ca s-ar fi ingrasat si ar fi acumulat numeroase vergeturi in urma sarcinii si a mplanturilor cu silicon.  
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/laurettte-afbb3620c168bcc0b0567164287b676e.jpgBa mai mult, ca sa arate ca nu are nicio problema in a-si arata vergeturile capatate, Laurette nu a ezitat si s-a dezbracat de geaca si a facut un dans de stripease in direct.
Ea a declarat ca nu ii e rusine cum arata acum si ca o sa caute in continuare solutii pentru a le mai diminua. Nu dau milioane pe creme de infrumusetare si pentru alte tratamente pentru ca nu isi fac efectul oricum. Am inceput tratamentul cu produse naturiste si da rezultate. Cat despre mersul la acea clinica nici nu ma gandesc. Am inteles de la politie ca cea care mi-a facut tratamentul era doar medic rezident in anul V.


 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.