Laurette: "As vrea sa merg la psiholog, poate eu sunt de vina" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:07

Cand nimeni nu se mai gandea ca o noua despartire va mai avea loc in lumea mondena romaneasca, iata ca Laurette a anuntat ca s-a despartit de iubitul ei, Mihai.

 De cateva luni bune, Laurette nu se mai intelegea cu iubitul ei cu care are si o fetita pe nume Serena, dupa cum marturiseste chiar mulatra. Astfel, vedeta a hotarat ca e mai bine pentru ea si fetita, dar si pentru iubitul ei sa se mute din vila de la Corbeanca intr-un apartament inchiriat. Am fost amandoi de acord cu aceasta situatie si am hotarat asa. Mihai a fost cu mine sa vizitam apartamente si sa inchiriem unul pentru mine si fetita.
Deocamdata el plateste tot pentru amandoua. Ne iubeste mult si pe mine si pe fetita, dar lucrurile nu mai mergeam bine intre noi de ceva vreme. E prematur sa spun daca ne vom impaca sau nu. Asteptam sa vedem. El oricum e plecat pentru o perioada mai lunga. Vorbim la telefon pentru ca e normal, fetita ne tine uniti. Fiecare are dreptul sa fie fericit si sa incerce acest lucru.
Nu se pune problema ca a intervenit cineva in cazul lui si nici al meu pentru ca eu sunt o familista convinsa. 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.