Laurette inca suspina dupa fostul iubit, dar vrea sa isi refaca viata!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:17

Laurette pare ca si-a revenit dupa despartirea de Mihai, fostul ei iubit cu care are si o fetita.

Focoasa mulatra spune ca au trecut deja trei luni de cand s-a despartit de Mihai si ca i-a fost foarte greu, insa vrea sa scape de depresie si sa isi dedice timpul carierei si mai ales micutei Serena: "Gata cu plansul, am venit cu forte noi. Au trecut abia 3 luni de cand m-am despartit de Mihai. Avem o relatie buna acum, ne vedem cand am timp pentru ca am multe filmari in perioada asta.

El ma ajuta mult cu fetita acum. Nu stiu care a fost motivul real, nu ne mai intelegeam, nu mai exista respect. Nu mai aveam ce face. Eu sunt singura, Mihai e singur si foarte ocupat cu afacerea lui. Nu stiu ce mi-a lipsit de m-a apucat depresia, poate dragostea adevarata. A fost o perioada in care ne-am iubit unul cu celalalt. Nu stiu de ce s-a racit relatia.

Serena a fost un dar de la Dumnezeu si nu regret asta, nu as schimba nimic.
A fost greu sa ma decid, dar cand i-am auzit inima, am zis ca e copilul meu. Mihai e un baiat bun si ne iubeste foarte mult. Dar ne chinuiam si ne vorbeam urat. Am zis sa ne vedem de drumul nostru o perioada sa vedem cum e. Acum se afla in Germania"
, a spus Laurette pentru Draga mea prietena.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.