Laurette: "Iubitul meu gateste foarte bine si nu numai" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:54

Laurette e fericita ca va naste peste aproape o luna si e si foarte indragostita de iubitul ei chiar daca mai glumeste din cand in cand si ii spune ca ii va face casting de femei ca s-o inlocuiasca pe perioada cand e gravida.

Mulatra si-a laudat iubitul spunand ca se pricepe si la gatit si sa faca copii: "gateste foarte bine, face copii frumosi, face de toate, e un familist convins. E bun sa ai un Rac la casa." Si Dana Savuica a recunoscut ca si sotul ei, care e tot Rac se pricepe de minune la gatit si la "alte lucruri".

Se pare ca bebelusul lui Laurette i-a cam incurcat planurile mulatrei deoarece anul acesta trebuia sa se marite, insa va mai astepta o vreme, poate peste un ani spune, ea, nu se grabeste.
"Trebuia sa facem nunta dar daca bebele s-a grabit sa vina pe nepusa masa am amanat evenimentul nuntii, poate ne vom casatori anul viitor, dar pana la urma nu conteaza asa mult, noi ne simtim bine si asa."

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.