Laurette nu mai poate dormi din cauza noilor silicoane

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:06

Mulatra a suferit, saptamana trecuta, o noua interventie chirurgicala la sani. Laurette si-a marit bustul inainte de a deveni mamica, insa dupa ce a adus-o pe lume pe micuta Serena Luce-Maria, in urma cu aproape un an, a regretat acest lucru.

Mulatra a suferit, saptamana trecuta, o noua interventie chirurgicala la sani. Laurette si-a marit bustul inainte de a deveni mamica, insa dupa ce a adus-o pe lume pe micuta Serena Luce-Maria, in urma cu aproape un an, a regretat acest lucru. De la sarcina, implanturile i s-au cam "stricat”, dupa cum chiar ea spunea. Asa ca, s-a vazut nevoita sa apeleze din nou la chirurgul estetician.


Laurette a ales sa-si puna implanturi noi la medicul care a operat-o si pe Nicoleta Luciu, Dr. Kasem Abu Baker. “Un implant are 620 ml. La inaltimea mea se potrivesc de minune, nu sunt nici prea mari, nici pre amici. Sunt multumita”, ne-a declarat manechinul.

Interventia chirurgicala a decurs bine desi au existat cateva complicatii: “Ma simt bine dupa operatie, dar am putina febra musculara si pot dormi doar pe spate deocamdata.
Am avut ceva complicatii, la sanul stang, siliconul era intors.   Nici cel drept nu era ok. Dar m-am operat, am sani frumosi, sunt bine si voi merge la control”,
a declarat Laurette pentru WOWbiz.ro.
Style Definitions*/ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

 

Taguri: