Laurette si-a botezat sau nu fetita in secret? Vezi ce spune vedeta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:18

Invitata la "Draga mea prietena", Laurette a dezmintit zvonurile potrivit carora si-ar fi botezat fetita in secret la Bucuresti.

"Nu este adevarat ce s-a scris in ziare. Am citit si eu. Nu mi-am botezat fetita. Nu stiu de unde au scos acest lucru. Multa lume m-a sunat si m-a intrebat de ce nu i-am invitat la nunta".

 

Vedeta a dezvaluit ca planuieste sa organizeze botezul Serenei in Israel, acesta fiind si motivul pentru care a amanat foarte mult acest moment.

 

"Vrem sa mergem impreuna cu nasii sa o botezam pe Serena in Israel, in apa Iordanului".

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

 

Laurette a spus ca in weekend intentioneaza sa mearga in vizita la  bunicul ei, care este in spital de sapte zile dupa ce a suferit un atac de panica.

 

"Chiar astazi plec la mama la Braila pentru ca il am pe bunicul meu in spital. Se simte foarte rau, a facut un atac de panica. Din cauza muncii de la tara a stat neastamparat si s-a imbolnavit. Am sa plec cu Serena, pentru ca pana acum nu a vazut-o deloc", a spus Laurette.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.