Laurette, VIATA de COSMAR alaturi de tatal fetitei ei! DEZVALUIRI SOCANTE din relatia cu Mihai

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:33

Laurette a facut dezvaluiri SOCANTE despre relatia cu tatal fetitei sale, Serena. Vedeta a mai declarat ca Mihai, fostul ei iubit, s-a schimbat enorm fata de ea.

Laurette nu mai vrea sa stie de Mihai, tatal fetitei sale din cauza comportamentului sau fata de mulatra. Vedeta a declarat ca in ultima perioada Mihai a inceput sa se comporte urat fata de ea, sa o jigneasca si sa o maltrateze. Laurette a dezvaluit ca nu il mai iubeste pe tatal fetitei ei, mai ales de cand a inceput sa devina asa posesiv.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"La noi in casa nu mai intra nimeni, nici mama si nici mama

lui. Nici macar prietenii. A inceput sa ma jigneasca si sa imi zica zdreanta sau sa imi vorbeasca extrem de vulgar. nu am mai suportat. Acum m-a dat in judecata si vrea si custodia fetitei. Eu nu stiu cum vrea acest lucru cand el nu si-a mai vazut fetita de trei luni pentru ca nu a vrut. Nu i-a adus macar o cutie cu lapte. L-am iubit foarte mult. Tot ce am avut noi, am construit impreuna.
Da, m-a luat d ela Braila de la tara si u mi-e rusine de asta. Nici el nu era cine stie ce...M-a bruscat si m-a maltratat
, a dezvaluit Laurette.