Lavinia Pârva a povestit totul despre despărţirea de Ştefan Bănică: "Cu actele pregătite..."

Author: Diana Tilă
Actualizat: 12 nov 2020, 16:40

Lavinia Pârva a făcut primele declarații despre zvonurile de divorț, după ce a fost văzută că nu mai poartă verigheta.

La câteva zile după ce Lavinia Pârva a fost surprinsă că nu poartă verigheta, s-a spus că artista s-ar fi despărțit de soțul ei, Ștefan Bănică jr, și că este în prag de divorț. Aceasta a transmis un mesaj, în care clarifică situația.

Se despart Ștefan Bănică și Lavinia Pârva? 

Lavinia Pârva a ieșit recent în parc cu fiul său, pentru a se bucura, probabil, de ultimele zile frumoase de toamnă.

Un detaliu a fost într-adevăr destul de suspect. Vedeta nu mai purta verigheta. Numai că, de când a rămas însărcinată, perioadă în care s-a îngrăşat foarte tare, Lavinia Pîrva nu a mai purtat verigheta şi nici inelul de logodnă.

După ce au apărut zvonuri legate de o posibilă despărțire, Lavinia Pârva a explicat ce se întâmplă cu adevărat în căsnicia ei.

"Si iata cum vuieste presa că divortez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta mă ocup de cand se crapa de ziuă! Că altă

treabă nu am! Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel si instanta, mă așteaptă zilnic in caz că s-a răzgândit notarul,căci nici ea,instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina! Cum să ghicesti asa in stele divortul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseste de pe deget? Hai că de data asta n-ati zis nimic de "surse din anturajul cuplului", asta mai lipsea! Voi purtati tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal? Dragi cetateni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante
? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor,lipsa locurilor din spitale? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow!) de pe degetul meu, atunci vă spun ca sa dormiți linistiti! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!"
, este mesajul postat de Lavinia Pârva.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit și au împreună un băiețel, pe nume Alexandru. Despre viața de mămică, Lavinia a vorbit cu ceva timp în urmă.

”Copilul mă solicită mult, este un copil bombă cu ceas! Am timp să și lucrez la proiectele mele, dar mare parte din timp stau cu el, pentru că asta mi-am propus, nu vreau să pierd nimic.

Sunt fericită cu Alexandru, intru în lumea lui, mă inspiră. De altfel, de asta am făcut acest proiect”, a povestit Lavinia Pârva.