Lavinia Parva in razboi cu tabloidele: “Presa a exagerat. Am fost efectiv terorizata”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:44

Lavinia Parva a dezvaluit in exclusivitate la “Teo show” cum a fost hartuita de paparazzi in momentul in care Stefan Banica Jr a declarat ca are o relatie cu artista.

Lavinia a declarat ca isi asuma statutul de persoana publica, insa a marturisit ca, in ultima vreme, a fost terorizata de paparazzi care o urmaresc neincetat. Cantareata nu poate face nicio miscare fara ca jurnalsitii de monden sa fie pe urmele ei. Dorinta de a avea o stire in exclusivitate despre noua iubita a lui Stefan Banica Jr a fost atat de mare incat paparazzi i-au fortat pana si usa, numai sa faca o fotografie cu vedeta.



" Am trait efectiv niste momente de groaza! Sigur ca eu m-am dus la politie, am depus plangere pentru ca altfel nu se mai putea. Am spus-o de nemumarate ori, nu ma deranjeaza, fiecare trebuie sa isi faca datoria. Am vorbit si am spus de fiecare data ce am avut de spus, asumandu-mi statutul de persoana publica, dar nu sunt obligata sa povestesc lucruri din viata mea", a declarat Lavinia.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16738262/1/media-138245606782906000.jpg
##VIDEO83598##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.