Lavinia Pîrva rupe tăcerea după ce s-a zvonit că ar fi ajuns la divorț cu Ștefan Bănică Jr. Ce mărturisiri a făcut abia acum despre căsnicia cu artistul: „Nimeni nu deține pe nimeni”

Autor: Silvia Cirstea
Actualizat: 14 mai 2024, 16:32

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. 

Sursa: Instagram

Lavinia Pîrva a spus adevărul despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr, după ce s-a zvonit că ar fi ajuns la divorț. Iată ce mărturisiri a făcut cântăreața acum!

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri de la noi din țară. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, au apărut mai multe zvonuri legate despre un posibil divorț între cei doi sau despre diferite probleme în cuplu. Tocmai de aceea, frumoasa brunetă a decis acum să clarifice lucrurile și să spună exact ce se întâmplă în căsnicia lor. Vezi mai jos ce mărturisiri neștiute a făcut cântăreața!

Lavinia Pîrva rupe tăcerea, după ce s-a zvonit că ar fi ajuns la divorț cu Ștefan Bănică Jr

De mai bine de un deceniu, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi și-au unit destinele în anul 2017, iar în urmă cu cinci ani au devenit părinții unui băiețel pe nume Alexandru. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, nu au lipsit anumite zvonuri legate de un posibil divorț între cei doi.

Deși au preferat să păstreze mereu discreția și să nu ofere prea multe detalii din intimitate, îndrăgitul artist și partenera lui de viață nu au scăpat de privirile și părerile celor din jur. Chiar în urmă cu ceva timp, Lavinia Pîrva a fost văzută fără verighetă pe mână, astfel că o mulțime de speculații au apărut.

La momentul acela, anumite zvonuri spuneau că cei doi au ajuns în pragul divorțului sau că au mai multe probleme în cuplu.

Tocmai de aceea, Lavinia Pîrva a ținut să clarifice acum aceste zvonuri și a spus exact cum stau lucrurile în căsnicia lor. Ei bine, aceasta a explicat motivul pentru care de multe ori nu poartă verigheta și a ținut să precizeze pentru toată lumea că nu a fost vorba despre niciun divorț. 

„Verigheta este, în primul rând, în sufletul meu și de acolo nu o poate lua nimeni niciodată, pentru mine nu are o importanță atât de mare dacă este sau nu pe deget.

Uneori este, alteori nu, dar asta este irelevant. Relația noastră se bazează pe încredere, respect, spațiu, pasiune și multă iubire. Eu am pornit mereu de la această idee: „nimeni nu pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deține pe nimeni.”, a mărturisit Lavinia Pîrva, în urmă cu puțin timp, pentru viva.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: „Sufletul meu pereche” Andreea Marin, mesaj emoționant pentru fiica sa, în mediul online. Violeta împlinește astăzi 16 ani

Ce spune cântăreața despre gelozia în cuplu

Tot în cadrul aceluiași interviu, Lavinia Pîrva a vorbit și despre gelozia în cuplu. Ei bine, vedeta recunoaște că are un soț extrem de șarmant și apreciat de către femei, însă nu poate spune că este o femeie geloasă.

De asemenea, ea susține că, dacă ar fi existat gelozia în cuplu, relația lor nu ar mai fi rezistat atâția ani de zile. Totodată, cântăreața spune cu sinceritate că îi este recunoscătoare partenerului ei de viață, care nu i-a dat motive de gelozie până acum. 

„Ștefan este unul dintre cei mai frumoși, șarmanți și eleganți bărbați din țară, nu că o spun eu, ci se vede cu ochiul liber și, cu siguranță, are multe fane în toate colțurile țării. Dacă eu aș fi fost geloasă, probabil nu ar fi avut cum să reziste relația noastră. Ar fi însemnat ca mereu să fiu în gardă și să pierd din vedere alte lucruri care ne-au adus împreună. Dar asta și datorită lui, niciodată nu m-a pus în situația de a simți un lucru care m-ar fi putut deranja.”, a mai spus Lavinia Pîrva, pentru aceeași sursă citată mai sus. 

Citește și: Ștefan Bănică junior, întâlnire emoționantă și neașteptată cu fiul său! „E foarte mișto, vă spun eu”