Le-a cumparat copiilor ciocolata cu cereale, insa ce a descoperit in interiorul cutiei te va SOCA!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 22:23

Doua fetite au ramas cu stomacul intors pe dos dupa ce au deschis o cutie de ciocolata cu cereale.

Ella Grix si Chloe Appleford vroiau sa isi toarne un pahar cu lapte peste cereale cand au descoperit cum colcaiau viermii prin ele.

Bunica lor, Yvonne Read in varsta de 45 de ani care a cumparat ciocolata de la un magazin cu discount-uri din Kent a declarat ca va mai cumpara niciodata acest produs. Nu voi mai cumpara niciodata aceasta cicolata cu cereale. A fost dezgustator. Erau viermi peste tot.

Cei d ela magazin au declarat ca produsul era in garantie pana in aprilie 2014. Nu are nicio legatura cu noi, ca magazin, raspunzatoare este fabrica care produce aceste batoane.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”

 

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.