Le-a intentat proces din cauza mirosului de tamaie si a clopotelor care bat prea des!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 18:39

Parca nu-i adevarat ceea ce se intampla. Preotii s-au saturat de procesul intentat de vecinul derajat de zgomotul clopotului si de mirosul de tamaie.

Nu a venit la slujba, dar a dat in judecata biserica. De patru ani de zile magistratii tot cauta sa dea o sentinta in acest caz iesit din comun. Unde mai pui ca biserica este veche de 300 de ani in acel loc iar vecinul derajat, se pare ca ,nici nu locuieste in zona.

De cand preotii nu mai trag clopotul decat duminica si la marile sarbatori, pentru cateva secunde, enoriasii care apartin acestei parohii sunt revoltati.

Clopotele sunt parte integranta a cultului crestin si alaturi de toaca din lemn, se folosesc ca instrumente de instiintare a inceputului slujbelor sau de marcare a unor momente importante din cadrul lor. Cu toate acestea, preotul acestei biserici a renunta la o parte din acest ritual in speranta ca si vecinul va renunta la proces.Dar se pare ca nu a fost asa, ploiesteanul nu s-a dat batut iar procesul continua cu o noua infatisare maine

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.