Le-am prins! CELE MAI JENANTE ipostaze in care au fost surprinse vedetele la evenimentele mondene VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:27

Am aruncat atent o privire minutioasa peste toate filmarile noastre de la evenimente mondene si am surprins multe vedete in offside.

Desi multa lume o critica, Elena de la Mandinga nu ia nicio atitudine vizavi de problemele pe care le are fie cu tenul, fie cu picioarele!

Ultima data cand am intalnit-o, un slit adanc ii scotea la iveala semnele de pe picioare, provocate poate de epilare! Ramanem in zona trupei Mandinga si va aratam ce a patit un membru al trupei daca a purtat pantaloni prea mulati! Dotat, nu?

Atat de sincera si de "pe fata" este Vika.
Dupa ce a recunoscut pe la toate posturile ca e amanta, acum e atat de darnica cu detalii din intimitate, incat ne-a aratat pana si chiloteii, pe care i-a purtat sub o rochie sclipitoare, la o prezentare de moda!

Ramanem in zona intima si va aratam ca Andreea Banica poarta haine mult prea scurte, care ii dezvaluie "comoara", iar cand Lori ridica piciorul pe scena se vede ca poarta colanti rupti, dar norocul ei, cusuti!

Normal ca nu ai cum sa fii perfect, dar daca stii ca nu ai pedichiura facuta, de ce sa porti sandale decupate,
care sa-ti arate ca unghiile tale de la picioare sunt lungi si pielea se exfoliaza?! Daca nu v-ati dat seama ale cui sunt piciorusele, va spunem ca aparitin iubitei lui Sorin Brotnei, Daniela Aciu.