„Le-am spus copiilor că mama lor e posibil să nu mai existe”. Ruxandra a rămas în viață ca prin minune, în urma unei operații de micșorare a stomacului, efectuată în Turcia

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 ian 2024, 00:55

A mers la o clinică din orașul Gebze, fiind convinsă de recenziile pozitive

Sursa: Observatornews.ro

Ruxandra a vrut să aibă o viață mai sănătoasă și să slăbească, motiv pentru care, a decis să își facă o operație de micșorare a stomacului, în Turcia. Deși se observa cu ochiul liber că nu se simte bine în urma intervenției, medicii au trimis-o acasă.

Ruxandra încă este în viață, după ce a fost preluată cu ambulanța de pe un aeroport din Capitală, imediat ce s-a întors din Turcia, unde a mers pentru a-și face o operație de micșorare a stomacului.

Și-a făcut operație de micșorare a stomacului, în Turcia, dar a fost la un pas de moarte

Ruxandra Tănase, o femeie de doar 32 de ani din București, a decis să își micșoreze stomacul, pentru a scăpa de kilogramele în exces.

Din nefericire, ceea ce ar fi trebuit să îi fie salvare a adus-o în pragul morții.

Aceasta a mers la o clinică din orașul Gebze, în apropiere din Istanbul, cu foarte mare încredere, fiind convinsă de recenziile pozitive. După ce s-a trezit din anestezie, și-a dat seama că lucrurile nu au mers deloc așa cum ar fi trebuit.

„În momentul în care am ieşit din operaţie, am simţit că ceva nu este în regulă.

Mi-au administrat morfină pentru început. Morfină, morfină şi iar calmant”.
Aceasta a fost spitalizată o zi în plus, sub pretextul că are o „gâlmiță” și, la doar o zi de la operație, medicii au decis să îi facă pacientei o endoscopie cu anestezie totală.

Citește și: Mihaela Tatu a pierdut cele mai dragi lucruri din cauza unei rupturi de ligament: „Probabil că asta a fost greșeala”. Cum a trecut fosta personalitate TV peste depresie care pusese stăpânire pe ea

După ce au externat-o, deși se observa că nu se simte deloc bine, medicii i-au administrat, din nou, morfină. Deoarece nu mai acuza dureri, medicii au dat verdictul: sănătoasă și gata de externare. Pe aeroport, însă, a leșinat.

„Când am ajuns acolo, ea a leşinat. Au venit după o oră d-astea de medici, s-au uitat unul la altul, începuseră să zâmbească, că nu aveau ce să îi facă.

Mi-au cerut 400 de dolari, să îi facă un calmant”, povestește soțul femeii, conform observatornews.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Abia a aterizat în România și a ajuns direct pe masa de operație

Ajunsă în România, Ruxandra a fost luată cu ambulanța și internată la Spitalul Sf.

Ioan, unde a fost supusă unei noi intervenții, în urma căreia, i s-au scos trei pungi de puroi din abdomen.

Speriată că problemele de sănătate pe care le căpătaseră îi pun viața în pericol suficient de mult cât să nu mai trăiască, Ruxandra și-a chemat copiii și le-a dat cea mai tristă veste.

Citește și: Rezultatul autopsiei tânărului mort pe masa de operație, în timpul operației la cot! Care a fost cauza decesului

„Am simţit că mor. Le-am spus copiilor şi le-am luat mănuţele, să se ţină una de cealaltă şi să nu-şi dea drumul niciodată, pentru că mama lor e posibil să nu mai existe”, a mai mărturisit aceasta.

Femeia acuză medicii turci de malpraxis și îi va da în judecată.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.