Le-au strans pantofii si le-a sarit tandara! Cristina Siscanu si Bia Rus, altercatie verbala in culisele emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities”

Autor: Oana Picerea

In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D, cele noua concurente sunt pregatite de reintalnirea cu telespectatorii, dar si cu juratii. Dupa schimbul de replici acide din editiile trecute, iata ca in editia de astazi ies la iveala o serie de intamplari din culisele emisiunii. Protagoniste, nimeni altele decat Bia Rus si Cristina Siscanu.

La finalul editiei de sambata, in momentul sedintei foto care se realizeaza de fiecare data, Bia Rus nu a raspuns afirmativ rugamintilor Cristinei Siscanu de a o lasa pe cea din urma sa

pozeze inaintea ei. Cristina Siscanu isi motiveaza aceasta rugaminte, spunandu-i ca, dupa atatea ore de filmare, sandalele ii erau incomode. De acolo si pana la un atac verbal nu a fost decat o clipa, Bia Rus s-a simtit incoltita de replicile Cristinei Siscanu.

Efectiv nu mai puteam sta pe acele sandale. Acesta a fost motivul pentru care s-a iscat o discutie intre mine si Bia ”,

spune Cristina Siscanu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Ai un comportament groaznic. M-ai jignit teribil ”, acuza Bianca Rus.

Intreg momentul, dar si ce isi reproseaza cele doua concurente veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.