Le Figaro: Trupul magnatului britanic Mike Lynch şi al fiicei sale, Hannah, ar fi fost descoperite pe epava iahtului Bayesian

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 22 aug 2024, 08:50

Magnatul britanic Mike Lynch a fost declarat dispărut alături de fiica sa, Hannah, în urma naufragiului din Sicilia

Sursa: Profimedia/Ziarul Financiar

Încă două cadavre au fost găsite în interiorul epavei iahtului Bayesian, care s-a scufundat luni dimineață în apropiere de Porticello, în urma unei furtuni violente.

Potrivit Le Figaro, victimele ar fi magnatul britanic Mike Lynch și fiica sa de 18 ani, Hannah. Ambarcațiunea scufundată aparținea soției lui Mike Lynch.

Citește și: FOTO Momentul în care iahtul de lux a dispărut în largul coastei siciliene, în Italia: „Am văzut că se apropie o furtună” O persoană a murit, iar alți șase sunt dați dispăruți

Încă două trupuri au fost recuperate de pe epava iahtului scufundat în Sicilia

Agenția de protecție civilă din Sicilia a confirmat pentru BBC că aceste cadavre rămân în continuare în interiorul ambarcațiunii, urmând a fi recuperate de scafandrii care efectuează operațiunile de căutare.

Descoperire vine după ce alte două cadavre au fost localizate și aduse deja la mal. În total, cinci persoane au fost confirmate până în prezent decedate în urma acestui incident. Printre acestea se numără și bucătarul Recaldo Thomas, al cărui corp a fost recuperat chiar în ziua naufragiului.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

În prezent, doar două persoane care se aflau la bordul iahtului în momentul scufundării rămân dispărute, operațiunile de căutare continuând sub coordonarea autorităților italiene.

Iahtul Bayesian s-a scufundat în urma unei furtuni

Iahtul Bayesian, un vas de lux de 56 de metri, construit în 2008 și înregistrat sub pavilion britanic, s-a scufundat în jurul orei locale 4:30, din cauza condițiilor meteorologice severe. Conform informațiilor furnizate de compania Camper & Nicholsons, care deține ambarcațiunea, la bord se aflau 12 oaspeți și 10 membri ai echipajului.

Dintre aceștia, 15 persoane au fost salvate, iar alte șase au fost inițial date dispărute.

Citește și: Imagini rare din iahtul cu care Irinel Columbeanu o ducea pe Monica Gabor la școală! Ambarcațiunea are, acum, un nou proprietar

Operațiunile de căutare a persoanei dispărute sunt în plină desfășurare. 

 


Recent, Bianca Drăgușanu a explodat pe rețelele sociale, pentru că a primit amendă pentru o încălcare legată de parcarea bolidului său de lux.