Le folosesti in fiecare zi, insa nu stii ce PERICOL ascund pentru sanatatea ta!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 23:44

Desi vor sa arate perfect in fiecare zi cu ajutorul machiajului, femeile nu stiu ce pericole le pandesc din cauza acestor produse.

Intr-o trusa de machiaj a unei femei, s-a descoeprit nu mai putin de 241 colonii de bacterii atunci cand a fost supusa microscopului.

Microbiologul Dr. Farbod Nekouei i-a spus unei femei care a acceptat sa faca testul pe cosmeticele ei ca ar trebui sa le arunce cat mai repede pentru ca sunt infestate cu microbi si asta i-ar putea provoca infectii si iritatii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Mai

multe colege de-ale femeii si-au dus cosmeticele la analize. Mascara, eyeliner si periute au fost detectate ca purtatoare de bacterii. Acestea cauzeaza peste 50% dintre infectii, potrivit cercetatorilor europeni. cand produsul cosmetic incepe sa se invecheasca, conservantii incep sa nu mai actioneze si astfel apar bacteriile. In general, multe dintre bacteriile pe care le poarta corpul omenesc nu fac rau, insa au fost cazuri in care acestea u reusit sa destabilizeze organismul deoarece au gasit locul propice.
(sursa foto shutterstock)