Le plac FEMEILE cu EXPERIENTA! Barbati celebri din showbizul autohton cu IUBITE mai in varsta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:45

Se spune ca dragostea nu are varsta. Si daca despre domnisoare care sunt impresionate de domni mai in varsta am tot auzit...ei, nu va ganditi ca barbatilor nu le place..”gaina batrana”.

Iata ce vedete masculine s-au incurcat cu femei mai mature decat ei. Oare, gaina batrana chiar face supa mai buna? Daca aruncam un ochi in showbiz-ul romanesc observam ca multi tinerei prefera femeile mai in varsta, asa ca...raspunsul este DA!

Au negat ei cat au negat, dar lumea a aflat ca au fugit, IMPREUNA intr-o vacanta romantica in Sicilia. S-a tot spus ca Bogdan Vladau, care are 35 de ani, se iubeste cu Mihaela Constantinescu, in varsta de 54 de ani.

Se comporta ca un cuplu, dar cu toate acestea ei sustin ca nu sunt iubiti.


Oricum ar fi, aceasta prietenie are muulte BENEFICII mai ales pentru Bogdan. Mai are rost sa mentionam ca doamna are...conturile pline si muulta experienta?! Stiti ce e totusi ciudat? Ca Vladau sustine ca manechinul GINA CHIRILA e iubita lui oficiala si totusi isi face vacantele cu Mihaela!

Daca joaca la mai multe capete numai el stie, dar un lucru e cert.
Ii plac si femeile MATURE pentru ca si in trecut s-a iubit cu designerul Mihaela Drafta, o alta femeie mai in varsta decat el.

Mare crai e si Vladimir Draghia! Are succes nu doar la pustoaice, ci si la femei mai coapte si, pe deasupra, putred de bogate! S-a zvonit ca burlacul, in varsta de 28 de ani, s-ar fi iubit cu Augusta Lazarov, care are 39 de ani!

In afara de Augusta, care era cu 11 ani mai in varsta, Draghia a mai fost zarit in compania rusoaicei Masa, o femeie maturaa, care are conturile plinee.
##VIDEO126131##

Fostul manechin Vali Punga s-a iubit timp de patru ani cu Raluca Badulescu. EL -33 de ani, Ea – 41. La ei treaba a fost cat se poate de serioasa si...fara interese! Au impreuna un baiat SI cu toate ca Raluca iubeste acum un alt barbat, are o relatie perfecta si cu fostul. Chiar fac vacantele...IMPREUNA!

Jorge are 32 de ani si si-a gasit fericirea in bratele unei blonde mai in varsta decat el cu 10 ani! Ramona Prodea ocupa o functie importanta  intr-o multinationala, asa ca are o situatie financiara de invidiat.
Cum a pus mana pe ea, a si luat-o de nevasta!

Si soprana Angela Gheorghiu, in varsta de 49 de ani, are lipici la barbati mai tineri. In prezent, artista si-a gasit fericirea in bratele medicului stomatolog Mihai Ciortea, care are doar... 27 de ani! Diferenta de 22 de ani nici nu simte, cand dragostea-i mare! Sa ne amintim ca inainte de Mihai, Angela s-ar fi iubit cu muzicianul Cezar Ouatu, mai tanar decat ea cu 15 ani! Ce le mai plac...prospaturile.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta