Leana Partag tremura de placere cand aude de barbatii din Sadova! Uite ce si-a facut nevasta lui Costel ca toti barbatii sa aiba orgasm cand o vad

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:25

Leana impreuna cu celebra ei nora, Urinela, au hotarat sa isi faca un tratament de infrumusetare, nu pentru ele sau pentru sotii lor, ci pentru barbatii din sat pe care vor sa-i cucereasca.

Leana si Urinela, or fi ele cele mai aprige dusmance cand vine vorba de cucerirea barbatilor, insa sunt cele mai bune prietene atunci cand vor sa puna la cale un plan. Astefel, de data aceasta, cele doua au mers la un salon de infrumusetare pentru a face tratamente pentru fata. Tot ce isi doreste Leana este sa fie mai frumoasa si mai tanara ca sa atate barbatii. La fel si Urinela, insa se chinuie sa iasa din umbra Leanei care ii fura toti masculii din Sadova.

"Ole, le, vreau ca barbatii sa ma divinizeze ca pe Dan Diaconescu, sa fiu ca Elena Udrea pentru puscariasi. "Hai, mai stau mult asa, ca tanjeste omenirea dupa mine!" Ne mai avand rabdare sa stea cu masca pregatita special pentru ea de catre cosmetician, Leana se da jos din pat si se uita la Urinela in speranta ca aceasta va gasi o solutie prin care sa-i aduca o oglinda.

Cand cele doua s-au vazut fata in fata, a inceput circul! Urmareste secventa cand cele doua isi dau seama ca se afla fata in fata si vezi cum reactioneaza cand se vad cu mastile de infrumusetare pe chip!##VIDEO144254##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.