Leana se transforma intr-o super-eroina! Ea incearca sa salveze satul Sadova in episodul de sambata din „Vacanta Mare”, de la 21.30, la Kanal D

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 26 aug 2021, 03:25

Leana incearca sa salveze satul Sadova de la disparitie.

Hotarati sa exploateze bogatiile pamantului oltenesc, investitorii de la Chevron au in plan sa distruga casele din intreaga localitate unde locuieste Leana lui Partag. Ea reuseste sa salveze doar casa familiei sale, dar este criticata de Costel: „ Sa ramana doar casa noastra? Ce viata e aia, fara vecini, fara nimeni in jur?

Ce solutie a gasit pana la urma Leana pentru a scapa de acest dezastru si cum au primit vestea membrii familiei veti putea afla sambata, de la 21:30, intr-un nou episod Vacanta Mare – Comoara din Sadova.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.