Leana vrea sex ca in "Fifty Shades of Gray". Uite ce i-a propus lui Costel si cum a reactionat el cand a auzit-o

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 06:15

Leana Partag e fac declarat al filmului "Fifty Shades of Gray" si cat a stat Costel la parnaie a avtu suficient timp sa se documenteze pentru a experimenta cateva scene cand acesta va reveni acasa.

Leana Partag e dependenta de iubirea sotului ei, Costel dar nu numai. Cum il are doar pe el la indemana de cele mai multe ori, focoasei oltence i-a venit ideea intr-o seara sa puna in aplicare o schema din filmul "Fifty Shades of Gray", numai ca pentru asta a avut mult de munca cu prea iubitul ei sot, Costel.

Acesta nici nu voia sa o ia in serios si mai mult, o respingea de fiecare data cand Leana incerca sa fie romantica cu el: "profita si tu de mine, ia uite ce nevasta ai, tanara, frumoasa, carne tare pe

ea. Pune mana, acum sa profiti ca in 30-40 de ani o sa fiu urata, cheala, zbarcita...mereu ma jignesti asa in loc sa profitam si noi. N-ai vrea tu...Fifty Shades o f Gray..."  Ce i-a raspuns Costel si daca i-a indeplinit Leanei poftele, afla din materialul video alaturat!##VIDEO143834##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: