Lecția oferită de Dan Negru românilor: ”Nu se poate face nimic aici” Ce a postat prezentatorul TV în timp ce se află în SUA

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 05 ian 2024, 13:01

Dan Negru la Hollywood

Sursa: Instagram- Negru Dan

Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România, și-a obișnuit fanii cu postările sale zilnice în care dezbate diferite subiecte. Ce a observat Dan Negru în vacanța petrecută în Statele Unite ale Americii.

Dan Negru continuă să-și surprindă fanii prin modul său sincer și deschis de a împărtăși experiențele. Aflat în Statele Unite de câteva zile, prezentatorul TV a întâlnit situații neașteptate, pe care nu s-a ferit să le relateze urmăritorilor săi de pe platforma Instagram.

Ce lecție le-a oferit Dan Negru românilor

Dan Negru se află în Statele Unite ale Americii, iar de această dată a ales să prezinte o altă parte a orașului Los Angeles.

Dacă majoritatea vizitatorilor aleg să viziteze magazinele de lux și străzile frecventate de vedetele de la Hollywood, prezentatorul TV a ales să parcurgă la pas drumul către cunoscutul semn al orașului.

Citește și: Ce a descoperit Dan Negru în America: „Toată lumea se pricepe la mașini electrice și la cash”. Peste ce situații a dat prezentatorul TV

Acesta a remarcat un lucru excepțional, faptul că zona este verde, și deși orașul Los Angeles este împânzit de vedete și de miliardari, locul în care a fost amplasat marele semn ”Hollywood” a rămas neatins, lucru care nu s-ar fi întâmplat și-n România.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Americanii au ales Hollywood, Los Angeles, ca loc pentru filmare pentru că aici vremea este frumoasă în tot timpul anului. Vreau să vă arăt o lecție interesantă și importantă pentru primarii de la noi și pentru dezvoltatorii imobiliari de la noi. Aici este semnul Hollywood, aici sunt multe dealuri în jur și în jurul acestui semn, primăriile de aici au declarat zona neconstruibilă, aici nu se poate construi nimic.

Nu se poate face nimic aici”, a spus Dan Negru, într-un video postat pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Prezentatorul a fost impresionat de decizia luată de autoritățile din Los Angeles

Dan Negru și-a imaginat ce s-ar fi întâmplat în România, spunând că probabil locul nu ar mai fi fost unul protejat de autorități, ci s-ar fi construit masiv. ”Ce vile făceau, ce blocuri făceau ai noștri, nu se mai vedea semnul ăsta, până aici erau blocurile”, a mai spus Dan Negru.

Citește și: Mesajul lui Dan Negru în prima zi din an: „Despre asta e anul care tocmai a început”. Acesta descrie situația care va fi în 2024

Îndrăgitul prezentator susține că primăriile din Los Angeles au rezistat celor mai influenți oameni de pe planetă, aceasta fiind o lecție importantă. Prezentatorul emisiunii ”Jocul cuvintelor” a numit această lecție, ”lecția Hollywood”.

În prezent, Dan Negru se află în statul California, SUA, unde a avut ocazia să exploreze orașul Los Angeles și apoi Beverly Hills. Pe străzile din Beverly Hills și Los Angeles, prezentatorul TV a observat și a reflectat asupra realității societății contemporane.