LECTIE de umanitate. Au strabatut 8000 de kilometri ca sa ajute copiii orfani dintr-un centru de plasament din Iasi

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:06

La varsta la care alti tineri se distreaza cu prietenii, noua studente din America au lasat totul in urma pentru a avea grija de copiii din centrele de plasament din Iasi.

Au calatorit 8.000 de km ca sa le ofere micutilor un cuvant bun si o mangaiere! Tot voluntara, in acelasi centru de plasament, e si Kate. A dat Las Vegas-ul pe Iasi, dar nu vede mari diferente intre cele doua orase. Ce conteaza pentru ea nu se traduce in lucruri materiale, ci in zambete inocente pe care le intoarce inzecit.

Acasa, peste mari si tari, ii duc dorul sase surori.

Desi o roaga zilnic sa se intoarca, stie ca micutii din Romania au mai multa nevoie au de ea. I-a invatat sa cante in engleza si- cel mai important- cum sa rada in hohote.

Courtney si Kate sunt doua dintre cele noua tinere din Statele Unite care sunt voluntare intr-un centru de plasament din Iasi. Stau aici cu lunile ca sa aiba grija de peste 60 de copii abandonati, multi dintre ei cu afectiuni grave.



Chiar daca au cheltuit peste 5.000 de dolari pentru transport si cazare din propriul buzunar, voluntarele venite din SUA nu asteapta nimic in schimb. Tinerele vor ramane alaturi de cei mici pana in luna mai, atunci cand le vor lua locul alti americani dornici sa ii ajute pe copii abandonati.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

##VIDEO135006##

 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?