LECTIE DE VIATA! Iti imaginezi cum ar fi viata ta daca nu ai avea maini? Clipul care a strans peste 500.000 de vizualizari in nici o saptamana VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:48

"Tisha UnArmed" este canalul de YouTube al unei tinere in varsta de 25 de ani, care se filmeaza zilnic in timp ce face lucruri obisnuite, precum mancatul sau condusul.

Daca va intrebati ce este atat de special la filmuletele ei, aflati ca fata s-a nascut fara maini. Fara sa-i fie jena de handicapul ei, si cu o naturalete uimitoare, tanara raspunde intrebarilor pe care le primeste de la fanii ei.

"Buna tuturor, sunt Tisha si sunt aici pentru a va arata cum sa faceti lucrurile fara maini. Dupa cum puteti vedea, eu nu am maini", spune tanara la inceputul fiecarui clip.


Folosindu-se de flexibilitatea picioarelor sale, tanara demonstreaza in toate filmuletele postate ca a nu avea maini nu reprezinta deloc un handicap pentru ea si ca poate face totul fara ajutor, la fel ca o persoana normala.

In ultimul filmulet postat, Tisha le arata celor care o urmaresc cum se imbraca. In doar o saptamana de la postare clipul a strans peste 530.000 de vizualizari si peste 500 de comentarii.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.