Lectie de viata pentru Adem! Afla ce surpriza de proportii ii va pregati familia Boran, in aceasta seara, in ultimul episod din "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 dec 2018, 09:40

Marti, de la ora 20:00, serialul "Dragoste si ura" revine in casele telespectatorilor cu un nou sezon!

Adem este devastat dupa sinuciderea mamei sale si isi canalizeaza toata energia pentru a afla ce anume a determinat-o pe aceasta sa isi puna capat zilelor. Gandul ca mama lui s-ar fi sinucis pentru a-l pedepsi, il inspaimanta pe Adem.  

 

 

Tensiunea atinge cote alarmante in familia Boran dupa ce Sureyya a nascut prematur, iar fetita ei lupta sa traiasca.

Faruk este incremenit la aflarea vestii despre copilul sau si nu stie cum sa reactioneze si sa-si ajute, in egala masura, copilul si sotia. 

 

 

Ipek, constienta de faptul ca Adem se face vinovat de arestarea sotului ei, ii da un ultimatum acestuia. Insa, dupa pierderea mamei, Adem este mai inversunat ca niciodata sa distruga familia Boran.

Vine si ziua in care Adem va sarbatori o dubla victorie insa, la finalul acesteia, va avea parte de o surpriza uriasa.

 

Pentru familia Boran problemele par ca nu se mai termina insa, in cele din urma, acestia vor oferi o lectie de viata, demna de luat in seama. 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.