Lectie de viata pentru OAMENI! POVESTEA IMPRESIONANTA a gorilei care a salvat viata unui copil

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 12:10

Animalele din punct de vedere al emotiilor si al sufletului dau adevarate lectii de viata oamenilor si asta se poate observa din ce in ce mai des.

Gorila Binti Jua de la gradina zoologica din Brookfield Illinois a facut un lucru care i-a lasat pe oameni cu gura cascata. Ea a salvat de la moarte un pusti care cazuse in cusca sa.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/momentele-emotionante-care-au-spart-bariera-dintre-om-si-animal-ce-a-facut-aceasta-gorila-unui-copil-cazut-in-cusca-ei-182847-c04e53e39318ab7732fc5ecf10de8202.jpgPutiul vizita impreuna cu parintii gradina zoologica si in momentul cand a ajuns in dreptul custii gorilelor acesta s-a dezechilibrat si a cazut inautru de la 10 m.

Copilul s-a lovit la cap pierzandu-si cunostinta.
In momentul respectiv, o gorila s-a apropiat de el sic and a vazut acest lucru, Binti Jua, o alta gorila s-a dus si la luat in brate si l-a carat intr-un loc mai ferit unde l-a stropit cu apa. Vazand ca nu isi revine, aceasta ;l-a purtat pe brate pana la ingrijitorul sau care l-a preluat asteptand cu sufletul la gura.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.