LECTIE DE VIATA: Si-a pierdut un picior, a orbit si a avut nevoie de doua transplanturi de organe dupa ce s-a impiedicat de o treapta. Totusi, se considera extrem de norocoasa FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:09

O femeie in varsta de 35 de ani si-a pierdut piciorul, a orbit si a avut nevoie de doua transplanturi de organe, totul dupa ce a pasit gresit pe treapta unei scari.

Steffanie Wise a simtit doar o mica durere la picior dupa ce s-a impiedicat de treapta unei scari in timp ce se ducea la birou. Durerea insa a persistat si a mers in cele din urma la doctor, care i-a spus ca si-a rupt glezna si ca trebuie sa vada un specialist.

 

Glezna s-a infectat si, in ciuda tratamentului cu antibiotice, femeia a facut septicemie, din cauza careia piciorul a trebuit sa fie amputat de la genunchi. Ghinioanele

nu s-au oprit aici insa. La doar o saptamana dupa ce a ramas fara picior septicemia s-a raspandit si Steffanie a ramas si fara vedere.

 

Dupa 3 ani accidentul stupid inca isi facea simtite efectele. Desi scapase de septicemie, unul dintre rinichii femeii a cedat, fiind extrem de afectat de infectie.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

La

sase luni dupa acest incident soarta avea sa o loveasca din nou: pancreasul si singurul rinichi care ii mai functiona au trebuit inlocuite, Steffanie suferind astfel un dublu transplant.

 

Orice poveste trista are insa un final fericit. Cand credea ca viata nu are ce sa-i mai ofere, femeia si-a intalnit barbatul vietii ei, cu care urmeaza sa se casatoreasca in curand. In mod surprinzator, desi a suferit o serie intreaga de evenimente devastatoare, Steffanie spune ca se simte extrem de norocoasa.

 

"Cred ca, de fapt, am avut parte de foarte mult noroc in viata pana acum. Simplul fapt ca inca mai sunt in viata dupa tot ceea ce am avut de infruntat e un lucru mare", a declarat Steffanie.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard04-a135df571648fcec6278d800acc1ad54.jpg

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.