Lecturi de primăvară pe care le poți procura de la un anticariat din București

Author: Lavinia Medrea

Anotimpul primăvara poate să reprezinte sezonul potrivit pentru lectură. Cititul poate fi soluția prin care organismul și psihicul se adaptează treptat transformărilor din natură.

Lecturile de primăvară nu trebuie să presupună o investiție costisitoare, doritorii având la dispoziție oferta unui anticariat din București, din care pot alege titluri variate și aventuri literare incitante.

Având în vedere numărul de zile mohorâte și capriciile vremii, precum și astenia cu care se confruntă multe persoane, petrecerea timpului liber cu o carte în mână sau valorificarea clipelor de așteptare din tren, autobuz, metrou sau din fața ușilor diverselor cabinete de servicii, este o soluție care aduce echilibru și armonie. Iată câteva titluri de cărți care se pot achiziționa de la anticariatul PrintreCarti.ro și care ar constitui excelente lecturi de primăvară.

Primăvara pe rafturile unui anticariat din București

Un anticariat poate avea multe titluri pe rafturile sale, care să conțină cuvântul „primăvară”. Acestea pot purta cititorul în lumi și epoci diferite, în care anotimpul își vede nestingherit de înfloririle sale, în timp ce filele de calendar începând cu martie și până la sfârșitul lui mai înregistrează întâmplări extraordinare, drame individuale și evenimente istorice marcante.

Sunt lecturi care se pot parcurge în orice perioadă a anului, însă anotimpul tânăr și starea cititorului ancorat în realitate se pot contopi pentru o mai bună înțelegere a circumstanțelor.

Autori români și străini - despre primăvară

La anticariatul Printre Carti, iubitorii de lectură pot găsi o colecție impresionantă de carte din orice domeniu, beletristică, istorie, artă, agricultură și sfaturi practice pentru gospodărie.

De la autorii români, se pot achiziționa romane precum „Într-o seară de primăvară” de Mihnea Moisescu, „Primăvara pe Târnave” de Lucia Demetrius, sau un volum de povestiri scurte ca „Vară - Primăvară” de Gabriela Adameșteanu ori „Primăvara scandinavă”, volum de tip jurnal-memorii-reportaje al lui Al. Căprariu.

Iubitorii de istorie pot pătrunde în tainele unor primăveri controversate, în lucrările: „1968 - din primăvară până în toamnă” de Mihai Retegan sau „A fost primăvară... 1848” de Walther Victor.

În ceea ce privește beletristica internațională, din oferta anticariatului din București se pot cumpăra o mulțime de cărți numai potrivite pentru lecturile de primăvară, dintre care amintim: „Primăvară neagră” de Henry Miller, „O primăvară în Italia” de Emmanuel Robles, „Primăvara la Roma a doamnei Stone” de Tennessee Williams sau „Primăvară în Toscana” de Santa Montefiore.

Cărțile de la anticariat, din ce în ce mai căutate

Cărțile de la anticariat sunt astăzi din ce în ce mai căutate și reprezintă soluții inteligente prin care se poate satisface setea pasionaților de lectură, care pot aloca bugete mult mai mici pentru achiziția volumelor dorite. Cărțile, ediții mai vechi sau mai noi, sunt în stare bună și foarte bună și sunt livrate rapid, fie prin ridicare de la sediul anticariatului din București – Printre Carti, fie prin curier rapid sau cu ridicare de la lockere Easybox.

Drumul cărții de pe rafturile anticariatului PrintreCarti.ro până în colțul preferat de lectură al cititorului este doar la un click distanță.