Legătura dintre Benone Sinulescu și Irina Loghin. Au trăit sau nu o poveste de dragoste?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 18 nov 2021, 17:55

Benone Sinulescu și Irina Loghin

Sursa: Captură YouTube

Benone Sinulescu și Irina Loghin au urcat pe scenă de nenumărate ori și au format un cuplu din punct de vedere artistic. Care este adevărul despre legătura dintre cei doi artiști? Au trăit sau nu o poveste de dragoste?

Benone Sinulescu și Irina Loghin au cântat de foarte multe ori în duet, cei doi încântând publicul de fiecare dată când urcau pe scenă. Existând o chimie între cei doi artiști, mulți s-au gândit că ar putea trăi o frumoasă poveste de dragoste, în secret. Ce legătură a existat, de fapt, între Benone Sinulescu și Irina Loghin?

Ce relație a existat între Benone Sinulescu și Irina Loghin? 

Benone Sinulescu și Irina Loghin se completau atât de bine pe scenă, încât foarte mulți dintre fanii lor au sperat ca cei doi să formeze un cuplu și dincolo de aceasta, în viața de zi cu zi. Deși s-a vorbit de multe ori despre o posibilă poveste de iubire, cei doi au negat de fiecare dată zvonurile. Mai mult decât atât, Benone Sinulescu povestea, într-un interviu mai vechi, că el și Irina Loghin au avut o relație strict profesională și că nu s-a pus niciodată problema de mai mult.

„Prima dragostea am întâlnit-o la 17, 18 ani, o chema Maria. Din primii bani i-am cumpărat o pălărie lui Gheorghe Zamfir, apoi a pierdut-o şi i-am cumpărat alta. Am cântat cu Maria Tănase şi am avut mari emoţii. Pe Irina Loghin am întâlnit-o când eram deja vedetă. Ea şi cu Maria Ciobanu au dat concurs, eu nu am dat. Te referi cum au început duetele cu Irina Loghin sau te referi la… altceva? Ideea cu duetele a fost a mea, deşi ea a spus că ideea a fost a ei.

Am cântat la Ateneul Român cu ea şi am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap. Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost… că dacă ar fi fost… nu am avut nimic serios cu ea. Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste, că melodiile au fost şi de dragoste.”, spunea Benone Sinulescu în trecut, potrivit libertatea.ro.

Pe Benone Sinulescu și Irina Loghin i-a legat doar o frumoasă prietenie, cei doi cântând de nenumărate ori împreună.

Citeste si: BENONE SINULESCU a murit! Care este cauza morții marelui cântăreț?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În ce relații erau Benone Sinulescu și Irina Loghin în ultimii ani?

După ce ani la rând au urcat pe scenă și au cântat împreună, în ultima perioadă, Benone Sinulescu și Irina Loghin nu au mai reușit să se vadă atât de des. În urmă cu mai multe luni, atunci când Benone Sinulescu s-a simțit rău, Irina Loghin spunea că nu a mai reușit să țină legătura cu acesta din cauza distanței și că doar la cântări se mai întâlneau.

„Nu am mai vorbit de vreo doi ani cu Benone Sinulescu. Dar am aflat că nu este prea bine de la un coleg de-al nostru, din ansamblul Ciocârlia. Tot ce îmi pot dori este ca Benone să se vindece, să se facă bine. Sper că acesta este doar un episod, să treacă peste el. Sper să îl ajute Dumnezeu să treacă peste acest hop. Eu sper să se facă bine, să ne revedem. Din păcate, el e departe, la Arad, de aceea nu ne-am mai văzut atât de des în ultimii ani. Ne mai vedeam doar la cântări”, spunea Irina Loghin în urmă cu mai multe luni. 

Irina Loghin, prima reacție după ce Benone Sinulescu a murit

Imediat după ce s-a aflat că Benone Sinulescu a murit, Irina Loghin a postat un mesaj pe contul personal de facebook. Artista și-a exprimat regretul și a mărturisit că de Benone Sinulescu o leagă amintiri frumoase, cei doi lucrând împreună ani la rând.

„Regret plecarea dragului și bunului meu coleg, Benone Sinulescu, artistul special alături de care am pornit pe drumul cântecului, împărțind bucurii și tristeți! Cu Benone am adunat stadioane întregi, ne-am bucurat de succes și de dragostea publicului din toată țara! Avem melodii de referință împreuna și amintiri pe care nu ni le poate lua nimeni! Benone Sinulescu este un simbol al românilor și artistul pentru care și veșnicia se înclină! Plânge Siriul și țara întreagă! Rămas bun, dragul meu coleg!”, a scris Irina Loghin pe facebook.

Benone Sinulescu a murit pe 18 noiembrie 2021, din cauza unei pneumonii. Afecțiunea se pare că i-a agravat starea de sănătate artistului, acesta având mai multe probleme de sănătate în ultimii ani.

Citeste si: Soția lui Benone Sinulescu, primele declarații după moartea marelui artist: „Sunt distrusă de durere!” Unde va fi înmormânat cântărețul?