Legătura dintre Dinu Maxer și o fostă concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Ochii mei au luat-o razna. M-a fascinat”

Author: Andreea Buinoschi

Acesta a fost impresionat de aspectul ei fizic, dar și de energia pe care o emană

Sursa: kanal d, instagram

Dinu Maxer a fost „fascinat” de o fostă concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar, despre acest lucru, nu s-a ferit să vorbească deschis. Artistul a fost plăcut impresionat de ea și chiar urmează să colaboreze.

Dinu Maxer și o fostă concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” s-au cunoscut, într-un club, iar fostului soț al Deei Maxer pare că i s-au aprins călcâiele. De atunci, artistul a rămas cu gândul la ea și urmează ca, între ei, să ia naștere o colaborare.

Legătura dintre Dinu Maxer și o fostă concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”

Maria Ilioiu, una dintre fostele concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, i-a atras atenția lui Dinu Maxer, într-un mod în care alte femei pare că nu au mai reușit în ultima vreme. Acesta a fost impresionat de aspectul ei fizic, dar și de energia pe care o emană, motiv pentru care, nu a ales doar să se uite la ea, ci să și facă primul pas.

Acesta o cunoștea de la televizor, dar, pe moment, nu și-a dat seama că ea este. Cei doi au început să vorbească și, pe lângă o colaborare profesională care ar putea să ia naștere, acesta nu exclude și o relație romantică.

„Evident că, fiind în club, ochii mei au luat-o razna. Erau foarte multe fete frumoase în acel club, unde chiar merg de obicei și chiar se întâmplă lucrul ăsta.

Am văzut o prezență feminină care, într-adevăr, m-a fascinat.

Citește și: „E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui”. Reacția pe care au avut-o părinții lui Robert când au cunoscut-o pe Deea Maxer

Spre rușinea mea, nu mi-am dat seama cine este. O știam de la televizor, dar nu am făcut legătura cu realitatea, să zic așa.

Am intrat în vorbă cu ea. Așadar, s-ar putea să produc prima piesă a Mariei”, a mărturisit Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dinu Maxer nu spune „nu” unei relații cu Maria Ilioiu

Deși a văzut-o o singură dată, a fost suficient ca aceasta să îi pice cu tronc.

Dinu Maxer nu exclude ideea de a avea o relație cu Maria Ilioiu, dar este conștient de faptul că dorința trebuie să vină din ambele părți, nu doar din partea sa.

„Eu sunt fanul frumuseții, în orice domeniu, dar mai ales atunci când evident este cel despre femei. În momentul acesta, sper să reușim în colaborarea noastră, după care, ce se va întâmpla, nu pot să spun.

Lucrurile astea trebuie să vină din două părți, nu doar din una. A rămas să o sun după ce mă întorc din Dubai, așa că eu, aseară, m-am întors și urmează să o sun ”, a mai spus acesta, în cadrul aceleiași emisiuni.

Citește și: Dinu Maxer, luat prin surprindere de rapiditatea cu care copiii săi l-au acceptat pe iubitul Deei Maxer în viața lor: „Pentru mine, a fost un șoc mare”

Pe de altă parte, în prezent, Deea Maxer pare să aibă mai mult noroc în dragoste, căci, de când a început relația cu actualul e partener, primul de după despărțirea de Dinu, a rămas alături de el și se declară o femeie liniștită și împlinită.