LEGĂTURA dintre Ioana Filimon și Jador. Ce s-a aflat după ce au fost surprinși în ipostaze tandre?

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 14 dec 2021, 14:04
Ioana Filimon și Jador în videoclipul piesei Carola
Sursa: Captură YouTube

LEGĂTURA dintre Ioana Filimon și Jador. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, iar imediat după s-a aflat adevărul despre imaginile care au făcut furori pe internet.

Ce legătură este între Ioana Filimon și Jador? Cântărețul și miss România au făcut furori pe internet după ce s-au afișat împreună. Ce s-a întâmplat la scurt timp după ce imaginile au fost postate în mediul online?

Ioana Filimon și Jador, în ipostaze fierbinți. Ce legătură este între cei doi?

Ioana Filimon și Jador au stârnit un val de reacții după ce s-au afișat împreună, mai apropiați ca niciodată.

Având în vedere că este vorba despre una dintre cele mai frumoase femei din România, cea care a câștigat două titluri de miss, multe persoane și-au pus întrebări cu privire la legătura dintre cei doi. Nu au fost deloc puțini cei care s-au gândit că Ioana Filimon și Jador ar putea forma un cuplu, având în vedere că s-au afișat împreună în ipostaze fierbinți. 

În urmă cu aproape un an, Ioana Filimon și Jador  îi puneau pe jar pe urmăritorii de pe instagram.

La acel moment, cei doi au fost surprinși unul în prezența celuilalt, foarte apropiați, astfel că cei care au văzut imaginile s-au gândit imediat că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă prietenie.

Ulterior, cei doi au dezvăluit care este adevărul, astfel că s-a aflat totul despre legătura dintre Ioana Filimon și Jador. Imaginile fierbinți au fost filmate pentru videoclipul piesei „Carola”, melodie interpretată de Jador.

Ioana Filimon a fost personajul principal în videoclipul lui Jador și de aici și apropierea dintre cei doi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cu toate că relația lor este una strict profesională, la acel moment, Jador s-a declarat impresionat și cucerit de frumusețea Ioanei Filimon, astfel că nu a ezitat să o ceară pe aceasta în căsătorie, chiar și în glumă.

Evident, legătura dintre cei doi este una doar de prietenie, având în vedere că după ce s-au încheiat filmările pentru videoclip, Ioana Filimon și Jador nu au mai fost surprinși unul în prezența celuilalt.

Citeste si: Jador a cerut in casatorie o singura femeie. Cine este cea careia i-a pus marea intrebare. Nu, nu este Georgiana Elisei!

Cum a reacționat iubitul Ioanei Filimon după ce a văzut imaginile în care aceasta apare alături de Jador?

Deși a fost vorba doar despre un proiect, iar legătura dintre Ioana Filimon și Jador este una strict profesională, se pare că imaginile în care cei doi apar în ipostaze tandre au stârnit controverse și printre apropiații Ioanei Filimon. După lansarea videoclipului, Ioana Filimon a dezvăluit că iubitul ei a fost ușor deranjat de apropierea dintre ea și Jador și că au purtat o discuție serioasă pe această temă.

„A fost deranjat, mi-a zis că trebuie să vorbim. Nu a fost totul așa dramtic, a fost o discuție nu neapărat aprinsă. Toată lumea a înțeles care e situația”,  a spus Ioana Filimon la acel moment.

Citeste si: Jador, în ipostaze tandre alături de una dintre cele mai râvnite femei din România: "M-am însurat!"

 

Taguri: