Legătura dintre tatăl șoferului care a provocat accidentul de la 2 Mai și Sile Cămătaru „Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani” Cu ce se ocupă părinții șoferului vinovat de tragedie

Author: Diana Bostan
Actualizat: 22 aug 2023, 13:18

Vlad Pascu, șoferul care a provocat accidentul de la 2 Mai

Sursa: Instagram- Vlad Pascu

Ies la iveală noi detalii din dosarul șoferului drogat care a ucis doi tineri pe drumul care face legătura dintre Vama Veche și 2 Mai. Vlad Pascu nu ar proveni nici pe departe dintr-o familie modestă, ci părinții lui ar fi chiar milionari în euro.

În urma accidentului provocat de tânărul teribilist, accident în care doi tineri și-au pierdut viața, nu ar fi străin de problemele cu legea. Părinții lui Vlad Pascu nu ar fi străini nici de faptul că acesta ar fi consumator de droguri.

S-a aflat cine sunt părinții șoferului drogat care a ucis doi tineri

Vlad Pascu s-a urcat la volan după ce a consumat un cocktail de substanțe interzise și a intrat cu mașina într-un grup de persoane. Din nefericire, două victime au decedat pe loc.

În urma anchetei, a ieșit la iveală faptul că tânărul fusese oprit de polițiști înainte de a ajunge în Vama Veche și de a provoca tragedia, însă nu a fost supus și controlului cu drug test.

Citește și: Lacrimi și durere pentru Sebi „Azi am fost la cimitir să îi iau groapă băiatului meu” Tatăl băiatului ucis în accidentul de la 2 Mai este în stare de șoc

Unele voci susțin că părinții tânărului nu sunt străini de problemele fiului lor, însă nu au luat vreo măsură până în prezent. ”Am spus că sunt oameni simpli, oameni care nu au crescut un copil răsfățat căruia i-au dat bani pentru droguri”,  a spus avocata Luminița Popescu.

Citește și: Ies la lumină primele declarații ale părinților băiatului care a produs tragedia de la 2 Mai: "Nu încercăm să-l absolvim de rigorile legii"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În ciuda celor spuse de avocată, părinții lui Vlad Pascu ar fi milionari în euro, cu diferite afaceri în domeniul imobiliar, potrivit Gândul. Potrivit acestora, numele tatălui lui Vlad Pascu ar apărea în dosare în care apare și numele lui Sile Cămătaru.

Tatăl lui Vlad Pascu ar fi avut un conflict cu Monica Tatoiu

Familia șoferului drogat ar avea mai multe afaceri în domeniul imobiliar. 

”Îl știu de când era mic (n.r. pe Vlad), avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului”, a povestit Monica Tatoiu la RTV.

Citește și: „Poliția l-a lăsat să plece” Informații șocante despre tragedia de la 2 Mai. Șoferul drogat ar fi fost oprit înainte de accident

Numele celor doi soți apar într-un dosar, ca martori, în care apare și numele lui Sile Cămătaru. Dar nu este singurul dosar în care apare numele celor doi soți, aceștia fiind implicați în mai multe conflicte imobiliare.

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?