Legătura incredibilă dintre afaceristul Aslan Sadeghi, Florin Salam și Tzancă Uraganu: „Sunt și cumătru”. Dezvăluiri surprinzătoare la „Fiță cu Adiță”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 mar 2024, 01:05

Legătura incredibilă dintre afaceristul Aslan Sadeghi, Florin Salam și Tzancă Uraganu

Sursa: Captură YouTube theXclusive/Instagram Andrei Velcu/Instagram Florin Salam - colaj Kanal D

În cea mai recentă ediție a emisiunii online „Fiță cu Adiță”, invitat a fost Aslan Sadeghi.

În cea mai recentă ediție a emisiunii online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de youTube theXclusive, invitat a fost afaceristul iranian Aslan Sadeghi. 

Legătura dintre Aslan Sadeghi, Florin Salam și Tzancă Uraganu

Aslan Sadeghi este un cunoscut afacerist iranian și, cu ocazia prezenței sale la „Fiță cu Adiță”, a povestit fel și fel de experiențe din viața lui.

Unul dintre subiectele abordate a fost prietenia pe care o are cu Florin Salam și cu Tzancă Uraganu, doi dintre cei mai iubiți cântăreți de manele de la noi din țară. 

„Sunt foarte bun prieten cu ei, chiar sunt și cumătru cu foarte mulți. Florin Salam, Tzancă, toți îmi sunt prieteni.

Citește și: Ce părere are Dorin Cioabă despre nora sa: „Mi-a spus «Da, tată, ea este» și mi-a dat undă verde, ca să fac toate demersurile”. Regele Cioabă și-a lăsat fiul să-și aleagă soția

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu vreau să dau nume, dar cu marea majoritate suntem prieteni, pentru că eu am fost genul de om căruia tot timpul i-a plăcut să judece în viață după cum aș vrea eu să fiu judecat. E o vorbă mare: judecă după cum ai vrea să fii judecat. Unui artist mi-a plăcut tot timpul să-i dau ce i se cuvine, nu ca să bag frica în el, deși aș putea să bag frica în foarte multă lume”, a povestit Aslan Sadeghi. 

Aslan, dezvăluiri despre petrecerile cu lăutari români

Aslan Sadeghi a mai dezvăluit, de asemenea, ce se întâmplă în timpul evenimentelor pe care le onorează lăutarii români. Afaceristul iranian a vorbit despre dedicațiile făcute la petreceri, dar nu a oferit prea multe detalii, deoarece nu a simțit că vrea să dezvăluie prea multe pe această temă. 

Citește și: Alex Bourceanu, primele declarații despre bătaia cu Gabi Tamaș la „Fiță cu Adiță”: „A fost o situație neprevăzută”. Au trecut opt ani de la incident

„Niciodată nu mi-a plăcut să inspir teamă sau altceva. Poți să întrebi toți artiștii din România dacă de la mine a plecat cineva nemulțumit. Eu dau drumul la bani, nu dau bani doar de fațadă ca să-mi iau banii mai târziu înapoi. Într-o perioadă asta era o afacere. Te duceai cu 1.000, erai amărât, schimbai în bancnote de 50 de lei, aruncai o avalanșă și ziceai că ai aruncat 100 de milioane.

Lăutarul de frică trebuia să-ți dea. Erau multe variante despre care nici nu vreau să vorbesc”, a dezvăluit Aslan Sadeghi.