Legatura incredibila dintre Elan Schwartzenberg si Radu Mazare! Ce a descoperit Instanta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 aug 2021, 22:30

Nu stim cum este in viata de zi cu zi, dar, in fata justitiei, anturajul i-a adus numai batai de cap lui Radu Mazare!

Este principalul motiv pentru care procurorii au cerut arestarea preventiva a primarului. Radu Mazare este un primar excentric. Poate cel mai excentric din Romania. O recunoaste fara probleme, ba chiar se lauda cu stilul sau de viata. Iata, insa, ca tocmai anturajul era sa-l bage dupa gratii: „Anturajul si mediul din care provine inculpatul precum si criteriul antecedentelor penale trebuie avute in vedere la starea de pericol care trebuie inlaturata cu arestarea preventiva”, au sustinut procurorii.

Insa, argumentul procurorilor n-a fost suficient pentru a-l aresta pe primarul orasului Constanta. Instanta a constatat ca s-a facut un transfer de bani, din contul lui Elan Schwartzenberg in cel al lui Radu Mazare din Israel, asa cum sustin procurorii, insa judecatorii au apreciat ca nu se probeaza si mita, care ar fi venit din partea lui Avraham Morgestern. Asa ca primarul Constantei a iesit din arest.
Un pic sifonat, ce-i drept, dar... liber.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cosmarul lui Radu Mazare, insa, nu s-a terminat. Nu de alta, dar judecatorii Inaltei Curti au stabilit termen al contestatie procurorilor fix in Vinerea Mare. Abia atunci, Radu Mazare afla daca va petrece Pastele dupa gratii sau nu. Si, Pastele ca Pastele, dar 1 Mai este marea problema a edilului.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.