Legatura lui Alin Salajean de la Survivor Romania 2021 cu o super vedeta. Razboinicul a recunoscut totul fara nicio rusine si a facut public

Autor: Alice Popescu
Legatura dintre Alin Salajean si Vladuta Lupau

Alin Salajean este genul de om care spune lucrurilor pe nume chiar daca pe multi ii deranjeaza asa cum se intampla acum si la Survivor Romania.

Alin Salajan era pe punctul de a fi eliminat de la Survivor Romania 2021 dupa ce Sorin l-a votat in cadrul Consiliului de Eliminare, insa din fericire pentru concurent, Andreea a fost cea care a parasit competitia. Dar Alin a acceptat foarte demn votul lui Sorin si a declarat ca el se simte impacat ca a ajutat echipe si este un om altruist si chiat ii intoarce si celalalt obraz coechipierului lui pentru a-i da inca o palma si ca spera ca publicul va vedea cine este cu adevart sarpele din interiorul echipei Razboinicilor.

Alin Salajean, mesaj pentru una din cele mai in voga cantarete de muzica populara

Citeste si: Alin Salajean, din nou in hohote de plans la Survivor Romania dupa ce a auzit asta despre Diana, sotia lui in timpul competitiei:"Toata lumea stie ca eu..."

Alin Salajean s-a impus in echipa Razboinicilor inca de la inceputul competitiei si s-a autointitulat "Buturuga mica".

De profesie, Alin este om de radio si maestru de ceremonii in Cluj.

De-a lungul profesiei lui, Razboinicul nu s-a sfiit sa ia atitudine atunci cand a constatat ca este ceva in neregula chiar si pe plan profesional. Lucrand la radio, Alin a dezvaluit ca a intrat in contact cu foarte multi artisti a caror muzica a difuzat-o pe radio. Astfel, i-a venit si randul unei cantarete de muzica populara care in prezent foace furori la televiziuni si in mediul online.

Este vorba de nimeni alta decat Vladuta Lupau pe care a criticat-o pentru repertoriul muzical.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Off Topic! Din industria evenimentelor, singurul artist' cu care sunt certat este Florin Rupa, dar deontologia mea profesională mă obligă să scriu un adevăr. Colajul etno pe care il cântă Vlăduța Lupău, devenit viral, Florin Rupa îl cânta acum 10 ani de zile. Cred că va mai fi un artist cu care nu voi mai vorbi!!! Oare cine?”, este mesajul postat de Alin Sălăjean, la adresa Vlăduței Lupău.

Cine este Vladuta Lupau, artista criticata de Alin Salajean

Citeste si: Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj?

Vlăduța Lupău este una din cele mai apreciate cantarete de muzica populara din industrie. S-a nascut pe 8 martie 1991 in vecinatatile Simleului Silvanie. Inaintea pandemiei, Vladuta mergea in multe localitati sa cante, strangand astfel o multime de fani.

Acum, Vladuta s-a mutat si in mediul online unde are sute de mii de urmaritori. Desi muzica este totul pentru ea, se pare ca Vladuta a imbratisat prima data carierea de medic veterinar deoarece a terminat Facultatea de Medicina Veterinara.