Legatura nestiuta dintre Irisha si Nicole Cherry! Ce le uneste pe cele doua

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 22:35
Legatura dintre Irisha si Nicle Cherry

Irisha si Nicole Cherry au mai multe in comun, iar cele doua au si dezvaluit motivul care le-a unit.

Nicole Cherry se afla in cea mai frumoasa perioada a vietii sale, artista fiind insarcinata cu primul ei copil. Cantareata a dezvaluit si sexul copilului pe care il asteapta, ea si iubitul ei urmand sa devina parinti de fetita. "O sa avem o CIRESICA!", a scris Nicole Cherry pe contul său de Instagram. Acum, toata atentia se indrepta, fireste, spre bebelusul care urmeaza sa se nasca, insa artista in varsta de 22 de ani nu isi neglijeaza nici proiectele personale in care este implicata.

Unul dintre ele o vizeaza si pe Irisha, fosta concurenta de la Survivor Romania 2021 si "Bravo, ai stil!" care a participat la un shooting pentru colectia de haine a lui Nicole Cherry.

Ce au in comun Nicole Cherry si Irisha?

Citeste si: Vestea bomba despre Zanni la Survivor Romania! Ce se intampla cu cel mai controversat concurent din competitie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Vai, Dumnezeule mare, am ajuns și acasă. Pe o scară de la 1 la 10, dacă mă întrebați cât de obosită sunt, cam 110.

Hai să recapitulăm puțin ziua de astăzi pentru ca să vă dați seama prin ce am trecut și cum mă simt acum. M-am trezit la ora 6:30, am lenevit până la 6:40, ați văzut și voi pe story. La ora 8 ne-am întâlnit toți ca să plecăm spre Constanța.

În jur de 11 am ajuns la Constanța, am intrat imediat la păr, make-up.

Am băut cafeluța printre tot ce v-am povestit până acum. (…) Am ieșit în larg, am făcut o serie de poze cu unele ținute senzaționale, mi-au plăcut foarte mult. (…) Pozele și campania o să fie gata în cel mai scurt timp posibil.”, a spus Irisha pe Instagram.

Nicole Cherry traverseaza cea mai frumoasa perioada din viata

Citeste si: Nicole Cherry, insarcinata la 22 de ani! Primele declaratii ale cantaretei despre sarcina

Nicole Cherry a fost si ea super incantata de rezultat, iar colaborarea dintre cele doua a fost cat se poate de fructuoasa. Nicole Cherry a postat si un mesaj in acest sens spunand ca: "Sunt foarte fericită, am terminat shooting-ul. Oamenii au fost senzaționali, toată echipa. Fetele au fost superbe, vreau să le mulțumesc din suflet. Abia aștept să vedeți pozele și hainele.”