Legătura neștiută dintre Lucian Mîndruță și Tzancă Uraganu. Ce i-a cerut jurnalistul cunoscutului manelist: „Nu s-a ținut de cuvânt”

Autor: Diana Bostan

Lucian Mîndruță i-a cerut lui Tzancă Uraganu să compună o manea pentru campania de vaccinare.

Sursa: Kanal D

Invitat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, jurnalistul Lucian Mîndruță a dezvăluit ce i-a cerut manelistului Tzancă Uraganu.

Lucian Mîndruță a dezvăluit în nenumărate rânduri că nu ascultă manele și că nu este fanul acestui gen muzical, dar cu toate acestea este capabil de a recunoaște talentul unora. În pandemie, jurnalistul i-a cerut lui Tzancă Uraganu să compună o manea pentru campania de vaccinare, iar în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Lucian Mîndruță a explicat și de ce artistul nu s-a ținut de cuvânt.

Citește și: Lucian Mîndruță, despre momentul în care a fost răpit! Cum a fost găsit acesta, chiar de mama lui: „Am mulțumit sorții..”

Jurnalistul i-a cerut lui Tzancă Uraganu să scoată o manea pentru campania de vaccinare anti-COVID

Lucian Mîndruță a recunoscut că, deși i-a propus lui Tzancă să compună o manea care să promoveze vaccinarea, manelistul nu și-a ținut promisiunea.

Deși au discutat pe WhatsApp și Tzancă a părut inițial interesat, proiectul nu a mai avut loc, iar Lucian Mîndruță a realizat că artistul a înțeles că publicul său ar fi reacționat negativ la o astfel de inițiativă.

Citește și: Ce spune Lucian Mîndruță despre Andreea Esca: „Nu aveam nicio șansă” Adevărul despre competiția dintre cei doi prezentatori TV

Jurnalistul a dezvăluit faptul că Tzancă Uraganu își cunoaște publicul și că aceștia nu ar fi fost interesați de campania de vaccinare.

Acesta fiind și motivul pentru care manelistul nu a dus piesa la bun sfârșit.

„Nu, nu s-a ținut de cuvânt. Mi-a dat și mesaj pe WhatsApp, mi-a dat și un video în care el și tovarășii lui se gândeau să facă maneaua. A trecut o săptămână, au trecut două săptămâni Și Tzancă Uraganu și maneaua, ia-le de unde nu-s. După aia am înțeles de fapt.

Tzancă Uraganu e un mai bun la marketing decât mine. El a înțeles că publicul lui sub nici o formă nu se va vaccina vreodată, ba chiar va reacționa negativ la îndemnul de a se vaccina. Așa că nu și-a contrazis publicul. Drept pentru care nu s-a lăsat ademenit de mine.”, a spus Lucian Mîndruță, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce categorie de femei va beneficia de un al 13-lea venit? Unele vor beneficia și de prime de Crăciun!

Motivul pentru care Lucian Mîndruță nu ascultă manele

Lucian Mîndruță a subliniat că, deși nu ascultă manele sau muzică populară, nu are nimic împotriva acestor genuri. El a explicat că își dorește doar ca cei care ascultă manele să fie mai respectuoși în ceea ce privește volumul muzicii în public.

„Dar eu nu ascult manele, nici muzică populară pentru că nu fac parte din universul meu. Nu sunt de acolo, nu am nimic împotriva lor. Aș vrea să pot să nu ascult manele atunci când cineva lângă mine ascultă manele. Adică aș vrea ca oamenii să le dea mai încet. Cumva eu asociez manelele cu lipsa de respect față de cei din jur, atunci când vine vorba de volum. ”, a mai spus acesta.

Citește și: Lucian Mîndruță, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Dacă ar fi fost să ne dezamăgim, am avut timp să ne iertăm până acum”

În plus, jurnalistul susține că citește unele texte de manele, descriindu-le ca fiind o formă autentică de poezie populară contemporană, menționând chiar un titlu care l-a impresionat: „Te iubesc, dar nu pe tine.” În final, Lucian Mîndruță a recunoscut că, deși nu are o legătură directă cu acest gen muzical, recunoaște talentul unora dintre artiști, chiar dacă nu face parte din universul său cultural.

„ Citesc texte de manele pentru că mi se par că sunt poezia populară cea mai genuină, cea mai simpatică formă de poezie contemporană. Există un titlu de manele absolut genial, la care am avut atunci un fior metafizic aproape: „Te iubesc, dar nu pe tine”. Cineva la pus și într-un titlu de carte. Există acolo oameni talentați, cert este că eu nu am legătură cu ei, dar le recunosc unora talentul.”, a spus jurnalistul la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.