Legătura neștiută dintre Patrick și Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa iubirii. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi tineri

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 10 sep 2024, 18:21

Răsturnare de situație în Casa iubirii! Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa iubirii, se cunoaște de mai mult timp cu Patrick. Ce relație este, de fapt, între ei?

În ediția de marți, 10 septembrie, concurenții din Casa iubirii au avut parte de o adevărată surpriză, deoarece o nouă concurentă a pășit în competiție. Bianca Giurcă a pășit în casă, la câteva luni după ce a fost surprinsă alături de Patrick în afara emisiunii. Ce relație este, de fapt, între cei doi concurenți?

Citește și: Patrick, primele declarații după ce a fost filmat alături de Bianca Giurcă, în club! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi concurenți de la „Casa Iubirii”

Legătura neștiută dintre Patrick și Bianca Giurcă

Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa iubirii, s-a bucurat de toată atenția fetelor și a băieților, dar mai ales de a lui Patrick, care o cunoaște din afara emisiunii.

În luna martie a acestui an, Patrick și Bianca au fost surprinși împreună, într-un club. Imaginile cu cei doi tineri în ipostaze tandre au devenit imediat virale.

În acel moment, Patrick a declarat că o place pe Bianca, doar că nu este nimic între ei.

Andreea Mantea: "După ce am văzut acel video din online, îți dai seama Bianca, noi ne-am gândit la alte lucruri și am discutat acest subiect, l-am întors pe toate părțile. Cu părere de rău, atunci când l-am întrebat pe Patrick dacă a plecat singur sau însoțit acasă din club, el mi-a spus cu părere de rău că a plecat singur.

L-am întrebat atunci dacă te place, a zis că da, dar că nu este nimic mai mult și că sunteți prieteni, cunoștințe, mă rog, se fâstâcea. L-am întrebat atunci, Patrick, ai vrea să ți-o aducem aici, în emisiune, pe Bianca? Ce crezi că mi-a răspuns? Nu! Dar pentru că te-am văzut atunci destul de interesat, noi am încercat să o contactăm pe Bianca, să o aducem aici, dar, din păcate, am aflat că ea era într-o relație."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Patrick: "Doamna Andreea, asta am vrut să spun și eu, doar că prima întrebare pe care am vrut să i-o pun a fost cum de? Pentru că și eu știam că e alta situația și...

nu știu dacă trebuie să intrăm în detalii sau dacă vrea Bianca. Ultima dată când ne-am întâlnit nu era singură, atunci am rămas șocat."

Citește și: Cine este Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa Iubirii! Câți ani are, unde locuiește și la ce emisiune a participat alături de fostul iubit

Andreea Mantea: "Patrick, eu știu că ai plăcut-o foarte mult pe Bianca.

Vrei să ne mai amintim ceva? Vrei să mai vezi ceva? Nu mai am ce să-ți arăt. Patrick, iartă-mă, dar din ce știu eu, din ce știm noi, Bianca te-a refuzat."

Patrick: "Da, cu câteva luni înainte de faza de la restaurant. Eu am admirat-o foarte mult pe ea și printr-o conjunctură s-a nimerit să vorbesc cu o prietenă de-a ei, ele două erau împreună în oraș, detalii, detalii. La un moment dat, s-a nimerit să ne întâlnim 10-20 de minute toți trei pe afară. Eu am venit cu gândul să o cunosc pe ea. Fericit că mă văd cu ea, o admiram, am făcut cunoștință cu ea. Din dorința de a o cunoaște, am ajuns să avem o seară de 4-5 ore în care ea vorbea despre viața ei, despre o fostă relație și efectiv a fost disponibilă zero. Când m-am dus să mă întâlnesc cu ea, mă așteptam ca ea vine să ne întâlnim, dar a urcat prietena ei în față cu mine."

Pentru a vedea ce au mai discutat Patrick și Bianca despre relația lor, urmăriți materialul video de mai jos.