Legatura nestiuta dintre Tommy Ramos, vedeta Faimosilor de la Exatlon Statele Unite si Romania! Cine e campioana cu care s-a iubit ani buni

Autor: Silviu Bunea Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 oct 2018, 18:47

Exatlon Statele Unite a debutat la mijlocul lunii iulie 2018 iar printre cei zece faimosi se numara si gimnastul medaliat olimpic Tommy Ramos.

Tommy Ramos e un gimnast de origine portoricana, participant la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

 

Vreme de cativa ani, el a avut o relatie cu campioana olimpica din Romania Catalina Ponor. In 2012, cei doi au acceptat, in Puerto Rico, provocarea de a realiza un pictorial impreuna in care au prezentat tendintele toamnei. Decorul a fost cat se poate de original: hangarul companiei Air Flamenco, pe aeroportul Isla Grande.

"Am facut multe poze ca gimnast, dar experienta aceasta a fost diferita pentru ca am avut ocazia sa o impartasesc cu prietena mea", a declarat atunci Ramos.

 

După o relaţie de trei ani cu gimnastul portorican Tommy Ramos, Cătălina Ponor s-a văzut cu planurile de nuntă curmate spre finalul anului 2015.

 

In prezent, Tommy are o relatie cu o alta sportiva, Vilmarie Mojica, căpitanul naţionalei de volei feminin al Puerto Rico, care i-a daruit o fetita superba.

 

 

A post shared by Tommy Ramos (@tommyramos_pur) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.