Legătura secretă dintre Nuțu Cămătaru și Monica Gabor! „Mi-a dat-o mie întâi”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 sep 2022, 08:15

Legătura secretă dintre Nuțu Cămătaru și Monica Gabor! „Mi-a dat-o mie întâi”

Sursa: Facebook Monica Gabor/Codin Maticiuc - colaj KANAL D

Ce legătura a existat între Nuțu Cămătaru și Monica Gabor? Puțină lume știe aceste detalii. Iată ce dezvăluiri a făcut interlopul despre fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

Care este legătura secretă dintre Nuțu Cămătaru și Monica Gabor? Interlopul a dat cărțile pe față!

Care a fost legătura secretă dintre Nuțu Cămătaru și Monica Gabor

Nuțu Cămătaru este o personalitate controversată din spațiul public al României. Interlopul se bucură acum de faimă datorită cărții biografice pe care a lansat-o Codin Maticiuc, intitulată „Dresor de lei și de fraieri”.

Cartea dezvăluie detalii la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Citeste si: Răsturnare de situație! Irinel Columbeanu, primele declarații despre o împăcare cu Monica Gabor, după despărțirea ei de Mr. Pink

„Am cenzurat despre femei… Nu am vrut să atragem antipatie, altele s-au căsătorit, au copii, sunt măritate la casa lor, e mai frumos așa…”, declarase Nuțu Cămătaru la lansarea cărții despre el. 

„Erau multe celebre… Dacă presa se aștepta să vadă nume, trebuia să se știe că eu, care am mai scris o carte în care apăreau întâmplări, dar fără niciun nume”, spunea Codin Maticiuc.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Totuși, un nume cunoscut a fost descoperit, și anume numele Monicăi Gabor, cu care Nuțu Cămătaru ar fi avut o relație de scurtă durată. 

Nuțu Cămătaru: „Mi-a dat-o mie întâi”

„Mi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea…

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat! Care este legătura dintre Mr. Pink, fostul soț al Monicăi Gabor, și președintele Chinei. Totul a ieșit la iveală

Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi”, povestea Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor.

Codin Maticiuc a fost omul de onoare al lui Nuțu Cămătaru

Codin Maticiuc a fost alături de Nuțu Cămătaru în multe momente din viața lui. Printre acestea se numără și perioada în care el se afla la închisoare sau judecata lui din anul 2017.

Codin a fost prezent și la nunți și petreceri la care a fost invitatul de onoare al interlopului.

„Eu am avut norocul și el a avut ghinionul extraordinar că în această perioadă a avut un proces. În 2017, vara, l-am cunoscut și am început să stau cu el. I-am spus: ‘pe lângă planul trecutului, care este un unghi subiectiv al dumneavoastră, vreau un unghi al meu în care să vă văd eu în relație cu alții, alții în relație cu dumneavoastră, unde mergeți, etc’.

Am stat cu el de vara, procesul a început toamna, eu am prins Curtea Supremă. În acești cinci ani, eu am prins libertatea lui – cu nunți la care a fost naș, la care a fost invitat – și perioadă de proces”, a declarat Codin Maticiuc.

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?