Legea-i lege pentru toti sau doar pentru unii? Ce facea un politist din Craiova in masina, in timpul programului

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 20 sep 2020, 18:30

Credeti ca i-a fost jena de ipostaza in care a fost surprins? Dimpotriva!

Un politist din Craiova pare sa nu se simta vizat de "mana lunga" a legii. Omul a fost filmat de o soferita pe care a oprit-o in trafic, in timp ce fuma in masina de serviciu.   In timp ce omul legii completa procesul verbal al femeii, in masina de serviciu, aceasta s-a apropiat de portiera deschisa si a inceput sa-l filmeze cu telefonul mobil. Aflat pe scaunul din dreapta, politistul tinea pixul si procesul verbal intr-o mana, iar, in cealalta- o tigara aprinsa.

Nu numai ca a fost prins incalcand legea, dar pare-se ca insusi cel ce trebuia sa o respecte o sfideaza cel mai mult. Mai mult decat atat, pentru ca femeia a avut "nesabuinta" sa-l traga la raspundere, omul legii a reactionat complet neprofesionist. Politistul a trecut rapid la amenintari, doar-doar o mai taia din elanul celei ce filmeaza.

Asa ceva este incredibil!  Barbatul, ce este un politist cu vechime isi continua nonsalant savurarea tigarii si nu se da in laturi de la amenintari asupra soferitei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Politistul are intr-adevar vechime mare in randul fortelor de ordine. Omul mai are doar o saptamana pana la pensionare si un dosar curat pe care nu s-a inregistrat nicio abatere de-a lungul carierei. Cu toate acestea, legea este lege,,,chiar si pentru el. Dupa ce superiorii au vazut filmarea, omul a fost sanctionat cu o suta de lei, amenda minima prevazuta in astfel de situatii.