Legendarul personaj Hodor din "Game of Thrones" a venit in platou la WOWbiz! Actorul Kristian Nairn a vorbit despre momentele mai putin stiute de pe platourile de filmare

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 sep 2020, 20:30

Kristian Nairn, actorul care i-a dat viata indragitului personaj "Hodor" din seria de succes "Game of Thrones", a venit in platou la WOWbiz si a vorbit despre cele mai mari provocari pe care le-a intalnit: atat pe platourile de filmare, dar si in afara acestuia.

"Copilul pe care il car in film a crescut din ce in ce mai mult. A devenit mai mare, mai greu, iar in ultimul sezon masura cam 1.80. Aveam probleme cu spatele", si-a inceput actorul marturisirile.

 

Andreea Mantea si Madalin Ionescu au incercat sa il traga de limba pe actor, insa fara succes!

 

 

"Bineinteles ca nu va pot spune nimic despres sezonul 7. Nu m-am asteptat ca moareta personajului sa aiba asa un efect asupra spectatorilor. Si mie imi place acest personaj, chiar imi lipseste. Cred ca in "Game of Thrones" te astepti sa mori. Toata lumea moare in serial.

Cred ca Cersei va ocupa tronul, dar eu as vrea ca Brienne din Tarth sa ocupe tronul, cred ca va fi o regina buna", a mai spus Kristian Nairn.

 

Citeste mai multe pe WOWbiz.ro!

 

 

 

 

 

Taguri: