LEGO City – succes din 1978 si pana in prezent. De ce?

Autor: B.M.
Actualizat: 13 apr 2017, 15:29

Seturile LEGO City au aparut pentru prima data in anul 1978, iar de atunci succesul a fost asociat cu ele.

In prezent, copiii pasionati de tot ceea ce inseamna arhitectura unui oras, fie el cel in care s-au nascut sau cel pe care doresc sa il vizite, aleg cu ochii inchisi aceste seturi. Piesa cu piesa, micutii construiesc ceea ce adultii poate nici nu baga de seama in drumul lor spre serviciu si casa.

Piesa cu piesa, micutii creeaza povesti interesante, in care cladirile sunt fie locuri de evadare ale personajelor preferate, fie afaceri prospere, fie locuri in care distractia nu are limite si nici nu este presata de timp.

Imaginatia si creativitatea celor mici sunt cu adevarat dezvoltate de seturile LEGO City. Aceste seturi sunt special create pentru copiii cu varsta intre 5 – 12 ani. Pot avea zeci, sute si chiar mii de piese, in functie de complexitatea acestora.

Baietii pot asambla seturi precum “ATV de capturare”, “Unitatea de interventie de pompieri”, “Salupa de stins incendii”, “Service auto”, “Sectie de politie” sau “Baza de explorare a vulcanului”, asta in timp ce fetitele pot construi, piesa cu piesa, “Piata orasului”, “Terminalul pentru pasageri de pe aeroport”, “Distractie in parc” si multe

altele. Pe toate le gasesti la Noriel.

Seturile LEGO City dedicate numai baietilor. De-a lungul timpului, cei de la LEGO au incercat, prin seturile lansate pe piata internationala, sa le insufle fetitelor ideea de egalitate cu baietii. Pot fi pasionate de orice, pot deveni orice isi doresc – nu mai exista domenii doar pentru baieti si domenii doar pentru fete.

Tocmai de aceea LEGO City este atat de indragit deopotriva de copii, dar si de parinti. Prin joaca, micutii descopera o lume interesanta, fac cunostinta pentru prima data cu lucruri despre care ulterior afla si mai multe informatii. Cu zambetul pe buze, cu seturi la preturi  pregatit sa construiasca o noua lume, cel mic sau cea mica va zambi larg.

Politistii, pompierii, aeroporturile, trenurile, cladirile simple, actiunile celor care au grija de siguranta noastra – toate se regasesc sub forma de seturi interesante LEGO City, care au preturi accesibile, sunt bucuria oricarui

micut si de zeci de ani de zile inoveaza. Atat imaginatia unui copil, dar mai ales povestile acestuia.

In plus, la Noriel ai transport gratuit la comenzi de minimum 150 RON, oriunde in tara! Lumea celor mici devine mai accesibila astfel si prinde culoare sub ochii lor in numai 48 de ore de la plasarea comenzii.