Legume umplute cu orez si ciuperci

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:19

O sursa importanta de proteine!

Ingrediente

Ceapa 400 g
Morcovi 250 g
Telina 150 g
Ardei gras 7-8 buc
Orez 500 g
Ciuperci 500 g
Pasta tomate 100 g
Sare
Piper
Rosii 7-8 buc
Dovlecei 4 buc
Ulei 100 ml
Faina 50 g
Rosii decojite in bulion 300 g


Mod de preparare

Ca si legume pentru umplut vom folosi ardei gras, dovlecei si rosii.
Se taie capacele legumelor, se curata de seminte, se spala. Se pregateste orezul cu legume din ceapa, morcov, telina, ciuperci, orez, supa de legume. Orezul trebuie sa fie 3/4 fiert.

Cu aceasta compozitie se umplu legumele, se pun intr-o tava cu putina supa si se introduc in cuptor pentru 25 minute, la 200 grade. La final se pune pasta de tomate si rosiile decojite pentru a forma un sos si se mai fierb 10-15 minute.


Se servesc fierbinti cu sos de rosii.

 

Taguri: