LEII lui Nutu Camataru s-au acomodat la gradina zoologica de la Bucov VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:36

Unii dintre ei au batut sute de kilometri ca sa vada cu ochii lor cei mai celebri lei din Romania.

 Omul marturiseste ca a meritat sa bata drumul din Maramures pana la Bucov. Felinele par sa se fi acomodat repede cu noua casa.

La zeci de kilometri distanta, fostul lor stapan ofteaza inca dupa animalele pe care le-a ingrijit timp de 15 ani si nu vrea decat sa stie ca sunt bine ingrijite.


Si sa nu va imaginati ca hrana animalelor nu costa. Cel putin 150 de lei pe zi cheltuie gradina zoologica pentru meniul celor patru feline.


Tot costurile ridicate cu hrana animalelor par sa fi fost si motivul pentru care mai multe gradini zoologice din tara au refuzat sa le primeasca.

La Bucov, animalele nu numai ca vor fi ingrijite, dar vor primi si nume. Cele care inca nu au. Asta si-au propus angajatii de la zoo.

Pana acum, ingrijitorii de la zoo stiu ca unul dintre ursi se numeste Baloo, iar unul din lei ar raspunde la ...Simbad. Pentru celelalte animale vor decide vizitatorii.
Iar asta, cat mai repede, pana li se va gasi leilor urmatoarea destinatie.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!