Leman nu renunță la Omer! Aflați ce se va întâmpla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul „O dragoste”, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, fanii îndrăgitei producții difuzate la Kanal D, îl vor regăsi pe Omer retrăind perioada în care a început drama teribilă prin care a trebuit să treacă, pentru a-și ajuta familia.

Kîvîlcîm este șocată de atitudinea “conservatoare” a familiei lui Omer, dar și de ce anume a trebuit bărbatul să facă, la îndemnul tatălui său, atunci când aceștia s-au confruntat cu o situație extrem de sensibilă.

Leman nu renunță la Omer

Totodată, Kîvîlcim empatizează cu suferința bărbatului de care s-a îndrăgostit, și încearcă să îi fie sprijin în această situație.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Kîvîlcîm și Omer dați de gol de Alev

Faith să se apropie, cu ”pași mici”, de frumoasa lui soție, schimbându-și complet comportamentul, și așteaptă ca aceasta să își reconsidere decizia de a divorța.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Familia Arslan va trebui să facă față, în continuare, “presiunilor” din partea familiei Unal. Pe de o parte, Pembe o învinovățește pe Kîvîlcîm că i-ar fi ascuns “complotul” pe care l-au pus la cale fostul soț al acesteia cu Ecem și, pe de altă parte, Leman va avea de făcut o mărturisire neașteptată, care implică tot familia Arslan.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Kîvîlcîm, avertisment dur la adresa lui Fatih

Ce veste șocantă va primi familia Unal, din partea lui Leman, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.