Lemnaru Ștefan Iulian are 27 ani, este din Ploiești și cunoscut publicului din postura de creator de conținut.

Participarea sa la emisiunea “Insula de 1 milion” este motivată de dorința de a câștiga bani pentru a putea ajută cât mai mulți oameni și a-și folosi abilitățile pentru un scop nobil. 

Cine este Lemnaru Iulian, tik-tokerul de la "Insula de 1 Milion"

Iulian își dorește să devină cel mai bun creator de conținut din România. Iulian a avut mai multe încercări de a-și găsi drumul în viață. A început două facultăți pe care nu le-a terminat, deoarece și-a dat seama că își dorește alt drum în carieră. A plecat la muncă în Germania, dar s-a întors după doar 3 zile petrecute pe șantier. Iulian și-a încercat norocul și ca livrator de mâncare, însă nici acest job nu a fost placul său. Și-a încercat norocul și în domeniul fotografiei, pentru care a făcut un curs, apoi a plecat în Insulele Canare, însă după doar două luni a revenit acasă.

Citește și: Cine este Lemnaru Ștefan Iulian, tik-tokerul de la "Insula de 1 Milion": Fostul iubit al Andrei Gogan își dorește să câștige bani pentru a-i dona în scopuri caritabile

Iulian este un pasionat al mișcării și face sport conștiincios de 3 ori pe săptămână. Știe să înoate, să patineze, să schieze și să meargă cu bicicleta. Acesta se consideră curajos și spune că nu are scârbă de nimic.

Citește și: Surpriză la “Insula de 1 milion”: Armin Nicoară și Jaguaru (Ionuț Sugacevschi) intră în cel mai amplu experiment social televizat

Iulian Lemnaru se consideră o persoană perseverentă care a vrut întotdeauna să își depășească fricile. Cea mai mare frică a lui este cea de înălțime. Spune că lumea îl percepe ca fiind descurcăreț și logic în gândire, iar el se descrie ca o persoană creativă, logică, descurcăreață, perseverentă și gânditoare.